15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η κοινωνική δικτύωση πριν τα κοινωνικά δίκτυα

    vintage social networking

    Ναι, αν ανήκετε σε εκείνες τις γενιές που μεγαλώνουν με τα κοινωνικά δίκτυα και το Internet, σας κοιτάζουμε με «μισό μάτι» λιγάκι και σας λέμε πως η ανθρωπότητα δικτυωνόταν κοινωνικά πριν από το Facebook. Ίσως όχι τόσο παγκοσμιοποιημένα, ίσως όχι τόσο γρήγορα, αλλά οι άνθρωποι δημιουργούσαν δίκτυα, έκαναν φίλους, πραγματικούς φίλους και τα τρολλς  έκαναν τα σχόλιά τους στο δρόμο, στις καφετέριες και στις πιο σοβαρές περιπτώσεις… στις εφημερίδες.

    Εύστοχα λοιπόν, ο John Atkinson έφτιαξε αυτό το σκίτσο με όλα τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιούμε σήμερα, συσχετίζοντάς τα με πράγματα που άλλοτε είχαμε στο… γραφείο μας. Έτσι, το Facebook είναι η άλλοτε ατζέντα με τις επαφές μας, το Pinterest ο πίνακας που καρφιτσώναμε αποκόμματα εφημερίδων και εικόνες, το παράθυρό μας ήταν το άλλοτε Youtube, ή την θέση του τηλεφώνου, έχει πάρει το Skype.

    Όπως λένε στο Gizmodo; Προσπαθήστε εσείς οι παλαιότεροι να θυμηθείτε τι άλλο βρισκόταν στο γραφείο μας τις περασμένες εποχές και φτιάξτε ένα κοινωνικό δίκτυο για να το αντικαταστήσει. Θα γίνετε πολύ πολύ πλούσιοι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles