20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Vizzywig 4K. H Apple ενέκρινε την εφαρμογή που κοστίζει… 999.99 δολάρια!

    Οι περισσότερες downloadable εφαρμογές στα on-line stores της Google, της Apple και της Microsoft, συνήθως στοιχίζουν ένα μικρό ποσό. Συγκεκριμένα, υπάρχουν παρά πολλές applications που μπορεί να τις βρείτε να κοστίζουν κοντά στα 2-3 ευρώ με τις πιο ακριβές (όπως για παράδειγμα κάποια AAA mobile games) να φτάνουν κοντά στα 13 με 14 ευρώ. Ωστόσο, υπάρχει και η Vizzywig 4K, η οποία πρόσφατα εγκρίθηκε από την Apple και αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της, καθώς θα στοιχίζει (μόλις) 999.99 δολάρια!

    vizzywig-4k_1

    Το Vizzywig 4K είναι ένα πρόγραμμα με καθαρά επαγγελματικό προσανατολισμό, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να μαγνητοσκοπεί, να κάνει edit και να διανέμει αρχεία video με ποιότητα 4K. Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη μόνο για τα 32GB και 64GB iPhone 5S, τα οποία τρέχουν το iOS 7. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι δημιουργοί της Vizzywig, οι χρήστες που θα αποφασίσουν να την κατεβάσουν, δεν θα πρέπει να προχωρήσουν στην αναβάθμιση του επερχόμενου iOS 8, λόγω του embedded Burst mode που υπάρχει στο νέο λειτουργικό και το οποίο προκαλεί conflict με την εφαρμογή. Ουσιαστικά, ο τρόπος λειτουργίας του Vizzywig αφορά στη συνένωση πολλών διαφορετικών φωτογραφιών, οι οποίες όλες μαζί δημιουργούν ένα video ποιότητας 4K. Παράλληλα, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να δημιουργήσουν τίτλους, credits και να προσθέσουν διάφορα ειδικά εφέ. Όσον αφορά το audio, η διαδικασία της ηχογράφησης πραγματοποιείται ανεξάρτητα από το video και προστίθεται στη συνέχεια.

    vizzywig-4k-3

    Αναμφίβολα, θα πρέπει να έχεις πολύ φουσκωμένη τσέπη για να πληρώσεις μία εφαρμογή που κοστίζει τόσα πολλά χρήματα, μόνο και μόνο για να τραβάς 4K videos. Ίσως θα ήταν προτιμότερο αυτά τα χρήματα να τα έδινε κάποιος σε φιλανθρωπία παρά για να κατεβάσει το Vizzywig…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles