22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πώς θα σας φαινόταν το streaming αρχείων μέσα από torrents με χρήση του VLC;

    Ο VLC πρόκειται για τον δημοφιλέστερο media player αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, έχοντας ξεπεράσει το 1,1 δις downloads! Μπορεί να ανοίξει σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο ήχου ή βίντεο κυκλοφορεί στο ίντερνετ και παρά την επιτυχία του αυτή, κάποιοι fans και υποστηρικτές του θέλουν να δουν το πρόγραμμα να μπορεί να κάνει streaming αρχεία μέσα από torrents.

    Επειδή το “θέλω” απέχει πολύ από το τελικό αποτέλεσμα, οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν και μάζεψαν το ποσό των 10.000 δολαρίων, με σκοπό να το διαθέσουν σε όποιον developer καταφέρει να ενσωματώσει την απαραίτητη τεχνολογία στο VLC. Η τεχνολογία αυτή θα πρέπει να είναι ικανή να ανοίγει αρχεία torrents και magnet links και ύστερα να μπορεί να παίζει τα αρχεία ήχου ή βίντεο που υπάρχουν μέσα σε αυτά, με μια μικρή καθυστέρηση φυσικά. Στόχος είναι ένα αρχείο να ξεκινήσει να παίζει έως και 10 φορές νωρίτερα απ’ότι θα έπαιρνε χρονικά για να κατεβεί ολόκληρο το αρχείο.

    Οι ενδιαφερόμενοι developers μπορούν να συμμετάσχουν στην πρόκληση αυτή μέσω του Elance. Ας ελπίσουμε κάποιος να τα καταφέρει και να δούμε το VLC να συσχετίζεται με την τεχνολογία Bittorrent, καθώς στο παρελθόν έγιναν αρκετές προσπάθειες όμως το αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε κανέναν.

    Πηγή: TorrentFreak

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles