17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Vodafone διαθέτει πρώτη στους πελάτες της 4G+ στην Ελλάδα!

    Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσα στο εμπορικό κέντρο “Athens Metro Mall”, η Vodafone έκανε ζωντανή επίδειξη των ταχυτήτων του νέου 4G+ που πρώτη διαθέτει στους πελάτες της.

    vodafone 4g+ (1) (Large)

    Μέσω ενός Galaxy Alpha και ενός Galaxy Note 4 (που υποστηρίζουν Cat.6 LTE δίκτυα) και του γνωστού Speedtest app της Ookla είδαμε ταχύτητες έως και πάνω από 300 Mbps download και 40 Mbps upload, οι οποίες διπλασιάζουν σχεδόν τις γνωστές ταχύτητες του 4G και είναι δεκάδες φορές ανώτερες από τις 3G ταχύτητες που απολαμβάνουμε σήμερα.

    Οι ταχύτητες 4G+ επιτυγχάνονται χάρη στην αξιοποίηση του νέου φάσματος που η Vodafone απέκτησε στα 2600MHz σε συνδυασμό με το υφιστάμενο φάσμα στα 1800MHz.

    Το 4G+ είναι διαθέσιμο σε πελάτες της Vodafone αυτή τη στιγμή μόνο μέσα στο “Athens Metro Mall” και στο κατάστημα της Vodafone στο “The Mall Athens”, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες η διαθεσιμότητά του θα επεκταθεί σε πολλές περιοχές της Αθήνας. Αξίζει να αναφερθεί πως η χρήση του 4G+ γίνεται χωρίς επιπλέον χρέωση από τους πελάτες της Vodafone, αρκεί να έχουν μια συσκευή που υποστηρίζει Cat. 6 LTE δίκτυα.

    vodafone 4g+ (2) (Large)

    Παράλληλα, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να αποκτήσουν το Samsung Galaxy Alpha στα 429€ από 599€ και να ζήσουν την εμπειρία του 4G+.

    O Αχιλλέας Κανάρης, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων στη Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Στη Vodafone, επενδύουμε συστηματικά στις υποδομές του δικτύου μας ώστε να παρέχουμε τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας, τόσο για τη χρήση φωνής, όσο και για τη χρήση δεδομένων. Η Vodafone είναι ταυτισμένη με την καινοτομία και την τεχνολογική πρωτοπορία. Σκοπός μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και για αυτό το λόγο διαμορφώνουμε το μέλλον μέσα από τεχνολογία αιχμής».

    Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/4Gplus

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles