18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Vodafone Home: με νέες υπηρεσίες το ενιαίο brand σταθερής και Internet

    Μόλις ξεκίνησε μια νέα εποχή για τη Vodafone και την hellas online μέσω της καθιέρωσης μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας και για τις δύο εταιρείες. Η Vodafone ενσωμάτωσε την hellas online και φέρνει το Vodafone Home, μια μοναδική εμπειρία σταθερής και Internet για κάθε σπίτι.

    Vodafone_-Home_small

    Πλέον, όλα τα προγράμματα σταθερής και Internet της hellas online μετονομάζονται σε Vodafone Home και εμπλουτίζονται με νέες δυνατότητες και υπηρεσίες που θα συναρπάσουν. Επιπλέον, το προϊόν της διαδραστικής συνδρομητικής τηλεόρασης hol my tv μετονομάζεται σε Vodafone TV.

    Με άξονα την τεχνογνωσία και την έως σήμερα επιτυχημένη πορεία της Vodafone  και της hellas online,  τα προγράμματα  σταθερής, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης της hellas online ενσωματώνονται κάτω από τη στέγη της Vodafone. Με τον τρόπο αυτό, η Vodafone παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας σε συνδυασμό με μια απαράμιλλη εμπειρία εξυπηρέτησης που περιλαμβάνει πλέον ένα σημείο επαφής με τον πελάτη σε λογαριασμό, τηλεφωνικό κέντρο, online και κατάστημα.

    PERSIANIS_low_resΟ Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Γλαύκος Περσιάνης, δήλωσε σχετικά: «Το Vodafone Home φέρνει μια καινούρια και μοναδική εμπειρία επικοινωνίας, με υπηρεσίες που είναι πρωτοποριακές για τα Ελληνικά αλλά και διεθνή δεδομένα, καθώς και την καλύτερη εμπειρία και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Στόχος μας στη Vodafone Ελλάδας είναι να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας για ολοκληρωμένη επικοινωνία, να εξελισσόμαστε συνεχώς και να καινοτομούμε, προσφέροντας στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση της αγοράς».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles