19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O μεγαλύτερος προορισμός Vodafone στον κόσμο παρουσιάστηκε στην Eλλάδα!

    Η Vodafone πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και παρουσιάζει το Vodafone@The Mall Athens, ένα κατάστημα που θα αποτελέσει μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία τεχνολογίας και εξυπηρέτησης.

    Σχεδιασμένο από κοινού με τον Όμιλο Vodafone, αποτελεί το πρώτο κατάστημα για τη Vodafone παγκοσμίως. O κ. Γλαύκος Περσιάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: “Το Vodafone@The Mall Athens αποτελεί ακόμα ένα δείγμα της δέσμευσης της Vodafone να επενδύει στη χώρα και στην ελληνική οικονομία. Οι επενδύσεις μας στην καινοτομία, στην τεχνολογία και στην εμπειρία του πελάτη θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες και στις προσδοκίες των καταναλωτών, ιδιωτών και επιχειρήσεων, και να τους παρέχουμε τα πλέον προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες“.

    Το Vodafone@The Mall Athens προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας τεχνολογίας που προσφέρει η Vodafone, σε ένα χώρο ιδιαίτερα μεγάλο και υψηλής αισθητικής ταυτόχρονα όμως πολύ φιλόξενο και ζεστό.

    Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά και να ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν στην επικοινωνία του σε διακριτά και ξεχωριστά σημεία του καταστήματος όπως υπηρεσίες για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, συσκευές, αξεσουάρ, λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές (applications), service συσκευών, καθώς και το γρήγορο, ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

    Καινοτόμες λύσεις που συναντάμε στο Vodafone@The Mall Athens είναι οι ψηφιακές οθόνες, καθώς και η εντυπωσιακή σήμανση LED, που οριοθετεί κάθε περιοχή του καταστήματος. Επίσης, η υπηρεσία άμεσης εξυπηρέτησης από το εξειδικευμένο προσωπικό της Vodafone γίνεται μέσω tablets, ενώ παράλληλα, σημαντική είναι η συμβολή της κορυφαίας Ομάδας Internet, η οποία θα είναι στη διάθεση όλων για να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα και να λύσει απορίες που αφορούν στο mobile internet αλλά και στην κινητή επικοινωνία γενικότερα.

    To Vodafone@The Mall Athens διαθέτει και ειδικό χώρο για τα παιδιά στον οποίο, μπορούν απασχοληθούν δημιουργικά δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν την επίσκεψή τους στο κατάστημα.

    Επίσης, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά και να ενημερωθεί για τις μεγάλες χορηγίες της Vodafone, Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και Vodafone McLaren Mercedes, για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους μέσα από το πρόγραμμα bsafeonline, αλλά και να ανακυκλώσει τα παλιά του κινητά και αξεσουάρ. Το Vodafone@The Mall Athens θα ανοίξει τις πόρτες στο κοινό στις 12 Δεκεμβρίου και θα βρίσκεται στον 1ο όροφο του The Mall Athens στο Μαρούσι.

    Πηγή: Δελτίο Tύπου

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles