19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Voice of Life: Εφαρμογή της Samsung επιτρέπει σε πρόωρα μωρά να ακούσουν τη μητέρα τους

    Για τα μωρά, το άκουσμα της φωνής της μαμάς τους δεν είναι μόνο ανακουφιστικό, αλλά μπορεί να αποτελεί το κλειδί για τη σωστή ανάπτυξη του εγκεφάλου. Δεν είναι εύκολο αυτό όταν τα πρόωρα μώρα βρίσκονται μέσα στις θερμοκοιτίδες και η Samsung πιστεύει πως τα smartphones μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό.

    ,jhhmv

    Το Voice of Life επιτρέπει στη μαμά να ηχογραφήσει τον ήχο της καρδιάς και της φωνής της στο κινητό και αφού αφαιρεθούν οι υψηλές συχνότητες μπορεί να μπορεί να τοποθετηθεί στη θερμοκοιτίδα και να το ακούσει το μωρό. Αυτός ο τρόπος, δεν παρέχει μόνο έναν καθησυχαστικό ήχο μέσα στη θερμοκοιτίδα, αλλά βοηθάει τους γονείς να επικοινωνήσουν με το μωρό που προφανώς βλέπουν ελάχιστα κατ’ αυτό το διάστημα της φροντίδας τους. Δεκαπέντε εκατομμύρια πρόωρα μωρά γεννιούνται κάθε χρόνο, που σημαίνει ότι αυτή η εφαρμογή θα πιάσει τόπο.

    Η εφαρμογή Voice of Life αποτελεί κομμάτι της παγκόσμιας καμπάνιας της Samsung, το «Launching People», που έχει ως στόχο να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της εταιρίας για να βοηθήσουν τους χρήστες να καλυτερεύσουν τη ζωή τους, Η Samsung δεν αναφέρει πόσο κοντά βρίσκεται στην ολοκλήρωση της δημιουργίας της εφαρμογής, αναντίρρητα όμως αποτελεί μια από τις πιο δημιουργικές εφαρμογές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=JytAVfeClLE

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles