21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Voimore: Ιδού η ελληνική απάντηση στο… Viber

    Οι ελληνικές εφαρμογές μάς ενδιαφέρουν πάντα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία τόσο χρήσιμη λύση, σαν αυτή που προσφέρει η Voimore. Πρόκειται για ένα application που προσφέρει δωρεάν κλήσεις καθώς και SMS. Τι καλύτερο λοιπόν;

    Voimore-01Voimore-02

    Σκοπός της συγκεκριμένης πλατφόρμας επικοινωνίας είναι να προσφέρει γραπτή (SMS) και φωνητική (Voice) επικοινωνία στους εγγεγραμμένους χρήστες της Voimore «κοινότητας» δωρεάν, οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Το μόνο που απαιτείται είναι φυσικά να έχετε καλή σύνδεση στο Internet μέσω WiFi είτε μέσω 3G.

    Πώς θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Voimore;

    Η εφαρμογή (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για Android εδώ) προσφέρει εύκολη εγκατάσταση με ακόμη πιο εύκολη διαδικασία εγγραφής στην κοινότητα του Voimore, αφού, σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, δεν απαιτούνται passwords ή προσκλήσεις από άλλα μέλη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το νούμερο του κινητού σας τηλεφώνου και είστε έτοιμοι!

    Η εφαρμογή βασίζεται στη δύναμη της «κοινότητας» των χρηστών του Voimore για να λειτουργήσει, έτσι όσες από τις επαφές σας βρίσκονται ήδη στην υπηρεσία θα εμφανιστούν αμέσως στη λίστα επαφών της εφαρμογής και μπορείτε να ξεκινήσετε να στέλνετε δωρεάν μηνύματα ή να καλέσετε δωρεάν με υψηλή ποιότητα κλήσης. Επιπλέον, υπάρχει και σχετική ειδοποίηση για χαμένες κλήσεις ή μηνύματα κάθε φορά που δεν είστε συνδεδεμένοι.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάθε νέος χρήστης παίρνει ως δώρο 2 ώρες δωρεάν κλήσεις προς σταθερά Ελλάδας, Αγγλίας και Αμερικής (Η.Π.Α.).

    Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τους Έλληνες developers της εφαρμογής, μάλιστα υπάρχουν ακόμη καλύτερα νέα, καθώς τις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει και iOS έκδοση του Voimore. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.voimore.com

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles