18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Volte-Tel Vsound Sport VT600 Review: «To απόλυτο sportive Bluetooth hands-free»!

    H mobile καθημερινότητα μας επιτάσσει ποιοτικά συνοδευτικά gadgets/αξεσουάρ για τις συσκευές μας, τα οποία είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε όχι μόνο να μας καλύπτουν πλήρως στην καθημερινότητα μας, αλλά και να μας προσφέρουν την πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία! Η Volte-Tel, μία ελληνική εταιρεία η οποία έχει αφήσει εδώ και χρόνια τη δική της σφραγίδα στον κόσμο των προϊόντων της κινητής τηλεφωνίας, έχει συνδεθεί με εκατοντάδες ποιοτικά προϊόντα και αξεσουάρ που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό ποιότητας και την μοναδική ευχρηστία που χαρίζουν ακόμη και στον πιο απαιτητικό χρήστη. Αυτά είναι και δύο από τα κυριότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Bluetooth hands-free Vsound Sport VT600, το οποίο σχεδιάστηκε με γνώμονα τους χρήστες που λατρεύουν έναν πιο fit και «sportive» τρόπο ζωής, αλλά και για όλους τους users που αναζητούν μεγάλη άνεση στην καθημερινή mobile επικοινωνία τους…

    vsound-sport-vt600-2

    Το Vsound VT600 με το που το αντικρίζεις δε γίνεται να μην σταθείς στον μοναδικά sport σχεδιασμό του, ο οποίος παρέχει την maximum άνεση και ευελιξία. Τα ποιοτικά υλικά από σιλικόνη υψηλής ποιότητας επιτρέπουν την ξεκούραστη χρήση του hands-free ακόμη και ύστερα από πολύωρη χρήση, ενώ η προσεκτική τοποθέτηση των buttons σας χαρίζει τον πλήρη έλεγχο του VT600, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ορίζετε τα μουσικά κομμάτια σας, να αυξομειώνετε την ένταση του ήχου σας, αλλά και να συνδέετε το VT600 με οποιαδήποτε Bluetooth-based συσκευή μέσω του κεντρικού Multifunctional Button (υποστηρίζει το πρότυπο Bluetooth 4.1 και τα πρωτόκολλα HSP, HFP, A2DP και AVRCP).

    vsound-sport-vt600-3

    Παράλληλα, οι LED ενδείξεις που βρίσκονται στο αριστερό ear-phone σας ενημερώνουν για την κατάσταση λειτουργίας του VT600, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι το εύρος της συχνότητας της πρότασης της Volte-Tel φτάνει τα 10 μέτρα. Η σύνδεση του Volte-Tel Vsound Sport VT600 με το smartphone σας είναι παιχνιδάκι, καθώς αρκεί να ενεργοποιήσετε την σάρωση των Bluetooth συσκευών από τις ρύθμισης του smartphone σας και στη συνέχεια να πιέσετε παρατεταμένα για λίγα δευτερόλεπτα το κεντρικό multi-function button και όπως θα διαπιστώσετε η ζεύξη ανάμεσα στο VT600 και στο smartphone θα γίνει στο… πι και φι!

    vsound-sport-vt600-5

    Οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν μόνο στην ευκολία χρήσης, καθώς η πρόταση της Volte-Tel παίρνει άριστα στο θέμα της αντοχής, τόσο λόγω των ποιοτικών υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένη όσο και εξαιτίας της πιστοποίησης IPX4, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένη για να αντέχει στις σταγόνες του νερού. Παράλληλα, το δυναμικό αξεσουάρ της Volte-Tel προσφέρει χρόνο λειτουργίας και ομιλίας που ξεπερνάει τις 5 ώρες, όπως επίσης χρόνο αναμονής που φτάνει ακόμη και τις 130 ώρες. Η φόρτιση του ασύρματου Bluetooth hands-free της Volte-Tel πραγματοποιείται μέσω της MicroUSB θύρας (μία πλήρης φόρτιση διαρκεί κοντά στις 2 ώρες), ενώ επιπλέον στη συσκευασία περιλαμβάνονται αναπληρωματικά ear buds.

    vsound-sport-vt600-4

    Η εμπειρία που είχαμε με τo Volte-Tel Vsound Sport VT600 δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, καθώς ο crystal-clear παραγόμενος ήχος των ακουστικών, μας άφησε απολύτως ικανοποιημένους. Παράλληλα, τα εξαιρετικά επίπεδα της ηχητικής έντασης, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή καθαρότητα του μικροφώνου προσφέρουν μία τέλεια εμπειρία που σίγουρα θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

    vsound-sport-vt600-1

    Ποιότητα, άνεση, ευκολία χρήσης, μοντέρνος σχεδιασμός, αλλά και ανταγωνιστική τιμή (στοιχίζει μόλις 40 ευρώ) συνθέτουν την εικόνα ενός Bluetooth hands-free που είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο καλύτερος σύντροφος στην mobile καθημερινότητα σας!

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles