24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα παπούτσια που αλλάζουν… εμφάνιση μέσω mobile app!

    Γι’ αυτά τα ψηλοτάκουνα μία γυναίκα (ή ένας άνδρας που της τα κάνει δώρο) θα χρειαστεί να πληρώσει ίσως κάτι παραπάνω, αλλά θα αποζημιωθεί, καθώς μπορούν να προσφέρουν πολλές διαφορετικές εμφανίσεις. Είναι τα καινοτόμα Volvorii Timeless Smart Shoes της εταιρείας iShuu Technologies η οποία τα έχει τοποθετήσει στο Indiegogo ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για την παραγωγή τους.

    Volvorii Timeless Smart 04

    Τι το ιδιαίτερο έχουν; Με τη βοήθεια ειδικής iOS ή Android εφαρμογής μπορείτε να… αλλάξετε την εμφάνισή τους και να τα κάνετε… καινούρια – ή αν προτιμάτε διαφορετικά. Έρχονται σε άσπρο ή μαύρο χρώμα και ενσωματώνουν μία flexible electronic paper screen, που μπορεί να αλλάξει όψη μέσω του κινητού σας.

    Η επικοινωνία με το smartphone σας γίνεται μέσω Bluetooth, ενώ ενσωματώνουν μπαταρία 200mAh που φορτίζεται ασύρματα. Το παπούτσι φορτίζει μέσα σε δύο ώρες, ωστόσο η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει δύο με έξι μήνες ανάλογα με τη χρήση.

    Μπορείτε ακόμη να τους προσθέσετε αξεσουάρ, ώστε να τα κάνετε ακόμη πιο… ιδιαίτερα και σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσω χρηματοδότησης 249 δολαρίων στο site, καθώς τα “φτηνότερα” πακέτα που είχαν δημιουργηθεί για τους πρώτους backers έχουν ξεπουλήσει.

    Volvorii Timeless Smart 03

    Μία υποσχόμενη ιδέα που έρχεται από το μέλλον με την πρώτη υλοποίησή της, η οποία να σημειώσουμε ότι πραγματοποιείται από μία εταιρεία με έδρα τη Λιθουανία. Προς το παρόν, έχει συγκεντρώσει 21 χιλιάδες δολάρια από τα 50 χιλιάδες που ζητά και μπορείτε να δείτε τη σχετική εκστρατεία στο Indiegogo σε αυτό εδώ το link.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles