14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Vsenn. To startup που θέλει να ανταγωνιστεί το Project Ara της Google!

    Το Project Ara της Google και τα αρθρωτά smartphones του μας έχουν ενθουσιάσει και κάθε πληροφορία γι’ αυτά κερδίζει το ενδιαφέρον μας. Τώρα όμως, ένα νέο startup, η Vsenn, θέλει να δημιουργήσει τα δικά της modular smartphones και μας δίνει τα πρώτα infos.

    vsenn

    Ιδρύθηκε από έναν πρώην programmer manager του Nokia X και υπόσχεται τη δημιουργία modular smartphones, που θα μπορούν να αναβαθμίζονται επιτρέποντάς σας να αλλάζετε τρία στοιχεία τους: την κάμερα, την μπαταρία και τον επεξεργαστή/RAM.

    Η εταιρεία εγγυάται τις αναβαθμίσεις τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, σημειώνοντας ότι προσφέρει pure Vanilla Android σε αυτά. Επιπλέον, διαθέτουν triple-layer encryption, ενώ, για την ασφάλεια και την προστασία σας, παρέχουν δωρεάν πρόσβαση σε VPN network και secure cloud. Τέλος, μπορείτε να αλλάξετε και τα back covers των συσκευών, ανάμεσα σε μία ποικιλία επιλογών που θα ταιριάζουν με το γούστο σας.

    Πληροφορίες για το πότε ακριβώς θα διατεθούν, αλλά και για την εμφάνισή τους, δεν υπάρχουν, με την εταιρεία να αναφέρει στο teaser της απλά… “evolution is coming”.

    Το μέλλον στα smartphones φαίνεται πως θα βασίζεται αρκετά στα αρθρωτά μοντέλα κι εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles