15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το launch trailer του Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain που θα σας συγκινήσει!

    Ο Hideo Kojima, ο άνθρωπος που συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομα του με τον κόσμο του Metal Gear Solid δημιούργησε το τελευταίο launch trailer του Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, του τίτλου που ουσιαστικά αποτελεί το κύκνειο άσμα του μεγάλου δημιουργού. Ο θρυλικός game designer με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά αποχαιρετάει τους φανατικούς φίλους της θρυλικής σειράς, καθώς όπως ήδη θα γνωρίζετε μετά την κυκλοφορία του νέου Metal Gear Solid θα σταματήσει τη συνεργασία του με την Konami.

    Metal Gear Solid The Phantom Pain 2

    Παρακολουθώντας το πραγματικά συγκλονιστικό launch trailer του Phantom Pain, παρατηρούμε ότι το συναίσθημα και η νοσταλγία κυριαρχούν, καθώς ο Hideo Kojima πραγματοποιεί ένα flashback σε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές των Metal Gear Solid games, τα οποία κράτησαν συντροφιά στους gamers για περισσότερα από 27 χρόνια. Το trailer ολοκληρώνεται με μία πολύ δυνατή σκηνή από το Phantom Pain, η οποία σίγουρα λειτουργεί ως το καλύτερο ορεκτικό ενόψει του νέου παιχνιδιού, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 και PC την 1η Σεπτεμβρίου. Ο Hideo Kojima αποχαιρετάει το franchise που τον ανέδειξε και ελπίζουμε ότι και οι μελλοντικοί τίτλοι MGS θα διακρίνονται από την ίδια ποιότητα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles