21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Έτοιμο το Wind 4G, σύντομα διαθέσιμο!

    Η Wind, διά στόματος του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της κ. Νάσου Ζαρκαλή, ανακοίνωσε πως πολύ σύντομα θα ξεκινήσει τη διάθεση των υπηρεσιών 4G της, καθώς ολοκληρώθηκε σχεδόν η πιλοτική λειτουργία και η δοκιμαστική του περίοδος!

    wind hellas

    Η εταιρεία σκοπεύει να αξιοποιήσει στο έπακρο το νέο φάσμα συχνοτήτων που μόλις απέκτησε στα 2.600MHz και ξεκινά με την παροχή υπηρεσιών Wind 4G, πιθανότατα με την έναρξη του 2015. Σε λίγες εβδομάδες οι πελάτες της Wind θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις αυξημένες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, με τις απαραίτητες αλλαγές σε επίπεδο hardware φυσικά (συσκευές smartphones που να υποστηρίζουν 4G, νέες κάρτες SIM κ.λπ.).

    verizon-4g-lte1

    Ενθαρρυντική είναι και η πρόθεση της Wind να προχωρήσει στην ευρεία γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη εντός αστικών κέντρων με τη χρήση microcells, ώστε να μην υπάρχουν “τρύπες” στη λήψη σήματος 4G από τις συσκευές των χρηστών.

    Εν αναμονή περισσότερων νέων για την ακριβή ημερομηνία διαθεσιμότητα της υπηρεσίας αλλά και των νέων προγραμμάτων κινητής, για τα οποία φυσικά θα σας ενημερώσουμε.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles