22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Windows 10: Διαθέσιμα από σήμερα σε 190 χώρες. Πώς θα πραγματοποιήσετε την αναβάθμιση;

    Η μεγάλη μέρα έφτασε λοιπόν και τα Windows 10 είναι πλέον διαθέσιμα σε 190 χώρες σε όλο τον κόσμο, ως μία δωρεάν αναβάθμιση για τους κατόχους Windows 7 και 8.1.

    windows 10

    Πώς θα πραγματοποιήσετε όμως την εγκατάστασή τους; Καταρχήν, αν το μηχάνημά σας είναι συμβατό με το upgrade, θα πρέπει εδώ και καιρό να έχει εμφανιστεί το Get Windows 10 στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης του. Από το σχετικό app, και κάνοντας click στο “Reserve your free update”, τοποθετείτε το email σας και “κλείνετε” τη νέα έκδοση του λογισμικού της Microsoft για εσάς. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, ώστε να προχωρήσετε πλέον και στα επόμενα βήματα.

    Όταν το upgrade είναι έτοιμο για τον υπολογιστή σας, θα λάβετε μία σχετική ειδοποίηση και έτσι θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αναβάθμιση, είτε άμεσα είτε στη χρονική στιγμή που το επιθυμείτε. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την εμφάνιση του Get Windows 10, ίσως η λύση βρεθεί αν πραγματοποιήσετε όλες τις αναβαθμίσεις που υπάρχουν διαθέσιμες για το λειτουργικό σας στα Windows Update. 

    Αν πάλι θέλετε να τα κατεβάσετε σε ISO file, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

    windows 10 1

    Υπενθυμίζουμε ότι οι ελάχιστες απαιτήσεις για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε τα Windows 10 σε ένα μηχάνημα είναι οι ακόλουθες: επεξεργαστής 1GHz, 1GB RAM (2GB για την version των 64-bit) και 20GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου. Η διαδικασία κρατάει 30 με 45 λεπτά, σύμφωνα με τη Microsoft, χωρίς να υπολογίζεται το download των 4-5GB. Να σημειωθεί επίσης ότι επιχειρήσεις και οργανισμοί θα μπορούν να ξεκινήσουν να λαμβάνουν το update από την 1η Αυγούστου. 

    cortana

    Τέλος, μην ξεχνάτε ότι η Microsoft παρέχει ένα χρόνο προθεσμία για να να πραγματοποιήσετε τη δωρεάν αναβάθμιση, επομένως ακόμη κι αν δε θέλετε προς το παρόν τα Windows 10, έχετε στο νου σας το χρονικό περιθώριο που υπάρχει διαθέσιμο για να τα εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, δωρεάν. 

    Related Articles

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles