20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Τα Windows 10 κυκλοφορούν στις 29 Ιουλίου!

    Η αναμονή φτάνει στο τέλος της, καθώς σύμφωνα με το official blog της Microsoft ο κόσμος των νέων τεχνολογιών πρόκειται να υποδεχθεί τα Windows 10 στις 29 Ιουλίου. Αν και όλο αυτό το διάστημα γνωρίζαμε ότι το νέο OS θα κάνει την εμφάνιση του κάπου μέσα στο καλοκαίρι, παρόλα αυτά δεν γνωρίζαμε την ακριβή τους ημερομηνία. O υπεύθυνος της Microsoft, Terry Myerson, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσω ενός σύντομου audio clip, στο οποίο η ψηφιακή βοηθός Cortana αναγγέλλει τα ευχάριστα νέα!
     windows 10 all editions
    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο επίσημο blog της Microsoft, τα Windows 10 έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες 1.5 δισεκατομμυρίων ατόμων σε 190 χώρες στον κόσμο. Στόχος των υπευθύνων του Redmond είναι να καταφέρουν να μεταδώσουν την τελειότερη personal computing εμπειρία που έχει εμφανιστεί ποτέ, καθώς τα Windows 10 είναι ικανά να συνενώσουν τους κόσμους των PC, των tablets, των Windows Phones και δεκάδων άλλων συσκευών που ακολουθούν τη φιλοσοφία του Internet of Things. Τα Windows 10 είναι πιο γρήγορα από ποτέ και έρχονται με μία σειρά από εντυπωσιακά features όπως είναι η εικονική βοηθός Cortana, ο νέος browser Microsoft Edge, ενοποιημένα Universal apps, υποστήριξη του DirectX 12 και νέες gaming εμπειρίες μέσω της υπηρεσίας Xbox Live κ.α. Σύμφωνα με τη Microsoft, τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα για PC και tablets μέσω του free upgrade offer, αλλά και σε κάθε νέο PC, ενώ οι χρήστες που θα αγοράσουν ένα νέο σύστημα με λειτουργικό Windows 8.1 θα έχουν τη δυνατότητα για δωρεάν upgrade.

    **Όλοι οι χρήστες των Windows 7, 8 και 8.1 μπορούν ήδη να εκκινήσουν τη διαδικασία του upgrade, πατώντας πάνω στο μικρό Windows icon, το οποίο έχει εμφανιστεί στο taskbar, δίνοντας τη δυνατότητα στους users να  κάνουν «reserve» τη δική τους δωρεάν version των Windows 10. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles