16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Windows 10 Mobile: Η Redstone 2 θα φέρει νέες δυνατότητες στο «Continuum»

    Πολλά νέα και άκρως ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά φαίνεται ότι φέρνει η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση Redstone 2 για τα Windows 10 Mobile.

    continuum

    Μερικά από αυτά είναι η υποστήριξη «multi-window» για το Continuum, η δυνατότητα χρήσης του Continuum ακόμα και αν η συσκευή είναι κλειδωμένη, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία των χρηστών ακόμη περισσότερο. Όμως, η Microsoft, προχωρά ένα βήμα παραπέρα και θέλει να προσφέρει στους χρήστες μια εμπειρία η οποία θα προσιδιάζει με αυτή του PC.

    Κάτι τέτοιο θα καταστεί εφικτό με ένα νέο χαρακτηριστικό που θα καταφθάσει με την Redstone 2. Αναφερόμαστε φυσικά στην υποστήριξη multi-window. Μάλιστα, η Microsoft πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ακριβώς πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Στο βίντεο αυτό έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Windows Store να λειτουργεί παράλληλα με τον Microsoft Edge browser. Διαπιστώνουμε ότι τα παράθυρα μπορούν να μεγαλώσουν ή να μικρύνουν, αντίστοιχα.

    Πολλοί κατά καιρούς έχουν επικρίνει την εταιρεία, ότι εστιάζει περισσότερο στην έκδοση των Windows για επιτραπέζιους υπολογιστές, με αποτέλεσμα η έκδοση για φορητές συσκευές να υστερεί σημαντικά σε χαρακτηριστικά. Αυτό πρόκειται να αλλάξει με την Redstone 2, όπου τα Windows 10 Mobile με αυτή την αναβάθμιση θα λάβουν πλέον την προσοχή που τους αρμόζει. Η διάθεσή της προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles