14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διαθέσιμη για download η πρώτη έκδοση του Windows 10 Technical Preview for Phones

    Η πρώτη έκδοση του Windows 10 Technical Preview for Phones είναι διαθέσιμη και μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε, αν είστε κάτοχοι μίας από τις 6 συσκευές που υποστηρίζονται προς το παρόν. Πρόκειται για τα Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730 και Lumia 830, με τη Microsoft να σημειώνει ότι σύντομα θα υποστηριχθούν περισσότερα μοντέλα.

    windows-10-technical-preview-for-phones

    Πρόκειται για ένα “very early” preview, σύμφωνα με τη Microsoft, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα διαθέτει αρκετά bugs και κάποια χαρακτηριστικά δε λειτουργούν σωστά.  Η version περιλαμβάνει λίγα από τα features που θα είναι διαθέσιμα στην τελική έκδοση, όπως το full-size background image στην Start Screen, quick actions για το Action Center και διαδραστικές ειδοποιήσεις. Βελτιώσεις υπάρχουν στο speech-to-text χαρακτηριστικό και την Photo App, ενώ η Cortana λειτουργεί μόνο στις ΗΠΑ στην αγγλική της έκδοση. Η εταιρεία, σε κάθε περίπτωση, αναζητά το feedback σας, ώστε να διορθώσει το συντομότερο δυνατόν ενδεχόμενα προβλήματα έως την ώρα της τελικής έκδοσης.

    Η πρώτη έκδοση του Windows 10 Technical Preview for Phones να σημειώσουμε πως είναι διαθέσιμη μόνο για τα μέλη του Windows Insider Program.

    Δείτε ένα video παρουσίασης της έκδοσης.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles