24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Windows 10: Το νέο design της εφαρμογής «Paint» φαντάζει … εξαιρετικό !

    Η Microsoft φαίνεται ότι ετοιμάζει μια νέα έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής «Ζωγραφική» για τα Windows 10. Αν και η ίδια η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει κάποιες ενημερώσεις στην υπάρχουσα εφαρμογή όλο αυτό το διάστημα, η νέα έκδοση που ετοιμάζει θα καταφθάνει με ένα ολικώς ανανεωμένο design. Πρόσφατα, ένας χρήστης του Twitter, γνωστός με το ψευδώνυμο WalkingCat, ανακάλυψε κάποια βίντεο στα οποία παρουσιάζεται το νέο app και φαίνεται ξεκάθαρα ότι το όλο design έχει υλοποιηθεί ώστε να συμφωνεί με τη φιλοσοφία που προωθούν τα Windows 10.

    paint

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νέα εφαρμογή έρχεται με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που περιελάμβανε μέχρι τώρα η «Ζωγραφική», αλλά πλέον η Microsoft προσθέτει και την υποστήριξη αντικειμένου τριών διαστάσεων (3D). Μάλιστα, η εφαρμογή συνοδεύεται από πολλά εργαλεία επεξεργασίας των αντικειμένων 3D, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι «φιλικά» με την αφή και την γραφίδα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε πως η εταιρεία θέλει να βελτιώσει την συγκεκριμένη εφαρμογή. Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Μάιο, ορισμένα screenshots είχαν κυκλοφορήσει και έδειχναν ότι όντως η Microsoft εργάζεται σε ένα νέο app, αλλά το design έχει βελτιωθεί σημαντικά από τότε.

    https://www.youtube.com/watch?v=o6TfhWY6WoI

    Οι συγκεκριμένες πληροφορίες, έρχονται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Microsoft ότι προγραμματίζει τη διεξαγωγή ενός event στη πόλη της Νέας Υόρκης, στο οποίο αναμένεται να αποκαλύψει μια νέα Surface συσκευή, με τις μέχρι τώρα φήμες να αναφέρουν ότι μάλλον θα δούμε ένα all-in-one desktop PC.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles