16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Περιμένετε το Windows Blue, το πρώτο update των Windows 8, μέσα στο καλοκαίρι (σε Preview)

    Όπως σας έχουμε πει και στο παρελθόν, η Microsoft προσανατολίζεται στην ετήσια έκδοση updates του λειτουργικού της, περίπου όπως κάνει και η Apple. Το επόμενο (τουλάχιστον) update θα ονομάζεται Windows Blue και πληροφορίες θέλουν τη Microsoft να ετοιμάζει το Preview για το ερχόμενο καλοκαίρι.

    Έτσι, οι χρήστες Windows 8 θα μπορούν να δοκιμάσουν το preview του update και να ενημερώσουν τη Microsoft για τυχόν glitches ή παρατηρήσεις, πριν η εταιρεία δώσει σε κυκλοφορία την επίσημη έκδοση.

    Οι βελτιώσεις που υπόσχεται το Blue update θα αφορούν την αναζήτηση σε εφαρμογές, αλλά επίσης φημολογείται ότι το λειτουργικό θα υποστηρίζει και «μικρότερα» tablet, στις 7 και τις 8 ίντσες δηλαδή, μεγέθη που δεν έχουμε δει να κυκλοφορούν με Windows 8. Αυτό που περισσότερο φημολογείται, όμως, είναι ο Internet Explorer 11 που θα είναι ενσωματωμένος και όλοι περιμένουν πως θα ακολουθήσει τα επιτυχημένα βήματα του Internet Explorer 10. Το Blue update, θα δοθεί και στα Windows Phone 8. Λέτε να είναι αυτό η αφορμή ώστε η Microsoft να μπει «δυνατά» στο παιχνίδι των κινητών συσκευών που ακόμα υπολείπεται μακράν από Android και iOS;

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles