13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αναφορές για δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 9 για τους χρήστες των Windows 8

    Αρκετές αναφορές το τελευταίο διάστημα θέλουν τη Microsoft να εξετάζει το ενδεχόμενο να “προσφέρει” την επόμενη έκδοση των Windows δωρεάν σε κάποιους χρήστες του λειτουργικού. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι εκείνοι που θα λάβουν δωρεάν τα Windows 9 είναι οι χρήστες των Windows 8, ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι “special offers” θα ισχύσουν και για όσους έχουν… ξεμείνει με τα Windows XP.

    windows-9-teaser-logo

    Το γεγονός ότι η Microsoft κάνει αυτές τις σκέψεις αποκαλύπτεται τώρα από τον Πρόεδρο της Microsoft Ινδονησίας, Andreas Diantoro, έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε την εταιρεία να διαθέτει για download το λειτουργικό στη λογική του roll out της Apple για το Mac OS.

    Η Microsoft έχει event στο οποίο αναμένεται να μας δώσει μία πρώτη “γεύση” από τα… Windows 9 στις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα ανακοινώσει το Technical Preview τους (το οποίο πιθανότατα δε θα ονομάσει Windows 9 αλλά Windows TH – από το Threshold). Ανάμεσα στις αλλαγές που φαίνεται ότι θα φέρει η νέα έκδοση συμπεριλαμβάνονται η επιστροφή του Start Menu, η υποστήριξη του φωνητικού βοηθού Cortana των Windows Phone, νέο Notification Center, υποστήριξη για πολλαπλά desktops και άλλες βελτιώσεις στο UI.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles