21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το Witcher Battle Arena και είναι απλώς… επικό!

    Χαράς ευαγγέλια για τους fans του Witcher, καθώς το νέο MOBA game που είναι εμπνευσμένο από το σύμπαν του πετυχημένου παιχνιδιού της CD Projekt Red είναι πλέον διαθέσιμο για όλους τους Android και iOS users. To Witcher Battle Arena αποτελεί μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον, όχι μόνο των φανατικών φίλων του Geralt, αλλά και των fans του mobile gaming που γενικότερα διψούν για ποιοτικό gaming on-the-go.

    The-Witcher-Battle-Arena_1

    Το Witcher Battle Arena αναπτύσσεται από την CD Projekt Red σε συνεργασία με την Fuero Games και οι παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μπορούν να επιλέξουν ορισμένες από τις πιο γνωστές ηρωικές φυσιογνωμίες από το πλούσιο σύμπαν του γνωστού παιχνιδιού. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, ένα gaming session δεν θα διαρκεί περισσότερο από δέκα λεπτά, ενώ μάλιστα όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν, τo Witcher Battle Arena δεν θα στηρίζεται σε ένα μοντέλο με micro-transactions, καθώς οι gamers δεν θα χρειάζεται να πληρώσουν για να ξεκλειδώσουν abilities ή άλλου είδους content. Τέλος, εκτός από τις mobile συσκευές το παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του και σε PC, χωρίς ωστόσο η CD Projekt Red να έχει επιβεβαιώσει κάτι. Δείτε το trailer για να πάρετε μία γεύση και κατεβάστε το Witcher Battle Arena από το App Store και Google Play ασυζητητί

    http://youtu.be/bfCFUgWiuGc

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles