21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Γυναικά επιχειρεί να τραβήξει selfie με έναν… βίσωνα και νιώθει για τα καλά την οργή του!

    Τελικά από ότι φαίνεται οι περισσότεροι λάτρεις των selfie φωτογραφιών αρέσκονται στο να ζουν επικίνδυνα. Μόνο έτσι μπορούμε να ερμηνεύσουμε ένα ακόμη τραγελαφικό περιστατικό, το οποίο συνέβη στο Πάρκο Yellowstone των Η.Π.Α. και αφορούσε σε μία ακόμη επικίνδυνη προσπάθεια για μία selfie φωτογραφία. Συγκεκριμένα μία 43χρονή παραλίγο να χάσει τη ζωή της όταν επιχείρησε να βγάλει μία selfie μαζί με έναν… βίσωνα!

    Bison

    Η 43χρονή και η νεαρή κόρη της μάλλον δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στις δεκάδες απαγορευτικές πινακίδες που υπάρχουν παντού στο διάσημο πάρκο και οι οποίες ενημερώνουν το κοινό να μην πλησιάζει τα άγρια ζώα. Στην προσπάθεια τους λοιπόν να τραβήξουν την απόλυτη selfie, πλησίασαν έναν βίσωνα και από ότι φαίνεται το άγριο ζώο στη θέα τους τσαντίστηκε και κινήθηκε ορμητικά στο μέρος τους. Η μικρή κοπέλα μπόρεσε και έτρεξε και γλίτωσε στο παρά πέντε, ωστόσο η μητέρα της ήταν λιγότερο τυχερή, καθώς χτυπήθηκε από το μανιασμένο ζώο και εκσφενδονίστηκε στον αέρα. Τουλάχιστον, ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς τραυματίστηκε ελαφρά, ωστόσο σίγουρα το σοκ που υπέστη ήταν πολύ μεγάλο, καθώς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ορμάει κατά πάνω σου ένα τεράστιο ζώο που ζυγίζει κοντά στον ένα… τόνο. Είμαστε βέβαιοι ότι ύστερα από αυτό που την βρήκε, πολύ δύσκολα θα ρισκάρει να ξανατραβήξει μία τόσο επικίνδυνη selfie.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles