20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ούτε το World of Warcraft γλιτώνει από τη μανία των selfies!

    Η Blizzard αναζητάει διαρκώς νέους τρόπους για να ανανεώνει τον μοναδικό κόσμο του World of Warcraft και αυτή τη φορά, οι δαιμόνιοι developers του MMORPG-φαινόμενο (που βρίσκεται στην κορυφή επί δέκα χρόνια) σκέφτηκαν να προσθέσουν τη δυνατότητα στους χαρακτήρες του WoW να τραβούν… selfies!

    wowselfiecamera1-750x422

    Ναι καλά, διαβάσατε! Οι παίκτες του World of Warcraft που θα βρίσκονται κοντά στο level 100 θα μπορούν να ξεκλειδώσουν την S.E.L.F.I.E. κάμερα, αφού πρώτα όμως θα έχουν φέρει εις πέρας την αποστολή «Field Photography». Με το που θα αποκτούν το συγκεκριμένο αντικείμενο, οι φίλοι του WoW θα μπορούν να τραβούν selfie photos, οι οποίες στη συνέχεια θα αποθηκεύονται στο screenshots folder. Επιπλέον, οι gamers θα μπορούν να κάνουν ακόμη γκριμάτσες, εκφράσεις ακόμη και… duckface! Επιπλέον, οι gamers ολοκληρώνοντας την αποστολή «Lens Some Hands» θα μπορούν να αναβαθμίσουν την φωτογραφική τους μηχανή, έτσι ώστε να προσθέτουν διάφορα φίλτρα στο στυλ του Instagram στις φωτογραφίες τους! Το patch 6.1 προσθέτει και Twitter support, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες του WoW να πραγματοποιούν tweets που σχετίζονται με την πορεία τους στο παιχνίδι. Χωρίς αμφιβολία, η selfie camera θα προσφέρει μπόλικες στιγμές χαβαλέ στους φίλους του World of Warcraft, ικανοποιώντας παράλληλα τις ναρκισσιστικές τους τάσεις!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles