21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σεμινάριο Writing for the Web: Κάντε το Google να σας αγαπήσει!

    web-writing-hau

    Το SEO είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας. Πλέον δεν αρκεί απλά να γράφεις κάτι στο web: ο κόσμος δεν θα το βρει και θα το διαβάσει απλά και μόνο επειδή… υπάρχει. Έχεις αναρωτηθεί γιατί το site σου δεν είναι ψηλά στις μηχανές αναζήτησης; Η γλώσσα που χρησιμοποιείς είναι η σωστή; Το ύφος σου; Η τοποθέτηση της πληροφορίας, ακόμα και η ίδια η λειτουργικότητα του site σου;

    Το σεμινάριο Writing for the Web που θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στις 7, 8 και 9 Απριλίου (17:00-21:00) θα σου δείξει πώς μπορείς να εξασφαλίσεις για το site σου αυξημένη επισκεψιμότητα και πωλήσεις χωρίς αναγκαστικά να πρέπει να κάνεις… πλούσιους φορείς και εταιρείες που ασχολούνται με τη διαδικτυακή προβολή.

    Θα παρουσιάσει τις αρχές αρχιτεκτονικής ενός μοντέρνου site και εργαλεία δημιουργικής γραφής ειδικά για εταιρικές ιστοσελίδες. Κύριο μέρος του σεμιναρίου αποτελεί η πρακτική εξάσκηση ανάπτυξης κειμένου για ένα site, η μελέτη και ο σχολιασμός παραδειγμάτων (case studies) από πετυχημένα (…ή και όχι) sites σε ελληνικά και αγγλικά. Οι δε συμμετέχοντες θα μπορούν να φέρουν παραδείγματα κειμένων από τις δικές τους ιστοσελίδες για αξιολόγηση και βελτίωση!

    Για περισσότερες πληροφορίες δες το site της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης ή επικοινώνησε τηλεφωνικά στο 210.3680907.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles