17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    WSJ. Έως το 2019 θα έχουμε το Apple Car!

    Από τις φήμες που κυριαρχούν έντονα τα τελευταία χρόνια στο χώρο της τεχνολογίας, χωρίς πάντως να έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, είναι αυτή της κυκλοφορίας ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με το brand της Apple.

    carplay

    Τώρα, αυτές επανέρχονται, μετά από νέο δημοσίευμα της Wall Street Journal (σ.σ. είχε προηγηθεί ένα τον περασμένο Φεβρουάριο), σύμφωνα με το οποίο η αμερικανική εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει μία σχετική πρόταση στην αγορά έως το 2019.

    Όπως σημειώνει το γνωστό μέσο, μία ομάδα 600 ατόμων εργάζεται αυτή τη στιγμή πάνω σ’ αυτό το project το οποίο κλείνει ένα χρόνο μελετών, ενώ η Apple τώρα φέρεται να θέλει να τριπλασιάσει το προσωπικό, κάτι που ίσως σημαίνει ότι τα σχέδια κυκλοφορίας ενός ηλεκτρικού Apple Car “σοβαρεύουν”.

    To “Project Titan”, όπως ονομάζεται από κάποιους το project δημιουργίας του Apple Car, προχωρά λοιπόν, με την WSJ να διευκρινίζει πάντως ότι, σε πρώτη φάση, η εταιρεία δεν ετοιμάζει ένα αυτοκίνητο χωρίς οδηγό, αλλά απλά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο

    Έως τώρα το πιο.. σχετικό λανσάρισμα της Apple που αφορά τον τομέα της αυτοκίνησης είναι το CarPlay, μία πλατφόρμα που φέρνει το iOS στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles