18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    WSJ: Το Samsung Galaxy S5 πούλησε 40% λιγότερο απ’ όσο προσδοκούσε η κορεατική εταιρεία

    Δημοσίευμα της “The Wall Street Journal” υποστηρίζει ότι η φετινή ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S5 δεν έχει φτάσει τα επίπεδα πωλήσεων που ανέμενε η κορεατική εταιρεία. Λέγεται, μάλιστα, ότι έφτασε σε πωλήσεις 12 εκατομμυρίων συσκευών τους πρώτους τρεις μήνες διάθεσής του, 4 εκατομμύρια λιγότερες δηλαδή απ’ ό,τι ο προκάτοχός του και 40% κάτω από τις προβλεπόμενες πωλήσεις του.

    Samsung-Galaxy-S5

    Οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S5 είναι, μάλιστα, κατά 50% κάτω στην Κίνα, με τις ΗΠΑ να αποτελούν τη μόνη αγορά που αυτές αυξήθηκαν, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της Samsung, Galaxy S4.

    Οι Κορεάτες φαίνεται πως υπερεκτίμησαν την ποσότητα των S5 που θα κάλυπτε τις ανάγκες του κοινού, με αποτέλεσμα να χρειαστούν αυξημένη διαφημιστική καμπάνια, ώστε να απαλλαγούν από τις συσκευές που “συσσωρευόταν στις αποθήκες τους”.

    Το δημοσίευμα σημειώνει, επίσης, ότι η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, ενώ έχει ήδη υποσχεθεί ότι θα κάνει “θεμελιώδεις αλλαγές” και στο portfolio των smartphones της, μετά τις πτώσεις κερδών και εσόδων που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles