20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    WWE Immortals. Οι γίγαντες της πάλης δίνουν ρέστα σε ένα απολαυστικό fighting game!

    Το WWE Immortals είναι ένα free-to-play fighting game, το οποίο ουσιαστικά παντρεύει το εξαιρετικά δημοφιλές fighting game Injustice: Gods Among Us με τον κόσμο του WWE. To concept λοιπόν του συγκεκριμένου mobile game είναι να παρουσιάζονται οι παλαιστές-κτήνη του WWE με μία σειρά από υπερδυνάμεις που τους κάνουν να μοιάζουν με υπερήρωες!

    WWE Immortals

    To WWE Immortals που μπορούν να το κατεβάσουν όλοι οι κάτοχοι Android και iOS συσκευών, δίνει τη δυνατότητα στους gamers να δημιουργήσουν μία ομάδα από τρεις πολεμιστές λαμβάνοντας μέρος σε 3vs.3 μάχες. Ως είθισται, η μάχη εξελίσσεται μέσω της χρήσης touch-based controls και εντυπωσιακών ειδικών κινήσεων. Στο παιχνίδι συμμετέχουν 24 διαφορετικοί χαρακτήρες, με τους gamers να μπορούν να ελέγξουν στην αρένα γνωστούς γίγαντες της πάλης του WWΕ όπως είναι ο John Cena, ο Triple H, o Rock, Kane, ο Undertaker κ.α. Αν και το WWE Immortals είναι ένα free-to-play game, ωστόσο υποστηρίζει ένα μοντέλο με τη δυνατότητα micro-transactions, όπου οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν νέους χαρακτήρες, upgrades και power-ups, είτε χρησιμοποιώντας το in-game νόμισμα του παιχνιδιού ή καταβάλλοντας αληθινά χρήματα. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον των fans του mobile gaming.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles