11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ναι, είναι αλήθεια. Τα X-Files επιστρέφουν με νέα επεισόδια στο Fox!

    13 χρόνια μετά, τα X-Files επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς δέκτες! Κι όμως είναι αλήθεια, καθώς το Fox ανακοίνωσε επίσημα τη μεγάλη επιστροφή για την οποία ακούγαμε εδώ και καιρό, σε ένα μίνι κύκλο 6 επεισοδίων. Ο δημιουργός τους Chris Carter δίνει φυσικά το “παρών”, όπως και οι David Duchovny και Gillian Anderson στους “εμβληματικούς” ρόλους των FBI agents Fox Mulder και Dana Scully.

    the-x-files

    Η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα το 1993, αφήνοντας “εποχή”, κερδίζοντας 16 Emmys και ανοίγοντας το δρόμο για την επιτυχία νεότερων sci-fi shows στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. 9 τηλεοπτικοί κύκλοι και δύο ταινίες μεγάλου μήκους (1998: “The X-Files: Fight the Future” και 2008: “The X-Files: I Want to Believe”) αργότερα έχει μείνει αναμφίβολα στο “πάνθεον” της τηλεοπτικής ιστορίας.

    Το Fox επιχειρεί να “αναβιώσει” τα X-Files, όπως ακριβώς είχε κάνει πρόσφατα και με το 24 σε ένα επιτυχημένο εγχείρημα επιστροφής του Jack Bauer, τώρα, ωστόσο, αυτή η επιστροφή προκαλεί από την πρώτη στιγμή ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

    Η παραγωγή των νέων επεισοδίων των X-Files θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, χωρίς να έχουμε ακόμη πληροφορίες για ημερομηνία πρεμιέρας. Η αναμονή πλέον είναι δύσκολη, δε νομίζετε;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles