22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    X-Men: Apocalypse: Η X-έπαυλη βγαίνει προς πώληση

    Όλο και πλησιάζει ο καιρός για τα blockbusters του καλοκαιριού και σιγά σιγά κάνουν την εμφάνισή τους εκτός από τα trailers και διάφορα σποτάκια σφήνες από τους σπόνσορες των ταινιών. Οι X-Men για παράδειγμα κυκλοφόρησαν τρία καινούργια από το X-Men: Apocalypse σε συνεργασία με την διάσημη μεσιτική εταιρεία Coldwell Banker, η οποία έχει στήσει ολόκληρη καμπάνια για να “πουλήσει” την περίφημη έπαυλη των X-Men στη μικρή πόλη στο Westchester County της Νέας Υόρκης. Προφανώς η εκπαίδευση των mutants δεν φέρνει καλά λεφτά και κάπως πρέπει να καλυφθούν τα έξοδα!

    357921

    Το ένα κλιπάκι έχει τον τίτλο “Home of the Week” και μας βάζει κανονικά μέσα στο σπίτι όπου γίνεται το πλασάρισμα του προϊόντος για το οποίο υπάρχει και επίσημη σελίδα του με την τιμή πώλησης να ξεκινάει από τα 75 εκατομμύρια δολάρια και κάτι ψιλά. Η “ατάκα” του Charles Xavier που διαβάζει κανείς εκεί είναι όλα τα λεφτά: “Αυτό το σπίτι άνηκε στην οικογένειά μου εδώ και δέκα γενιές. Μου μιλάει. Κυριολεκτικά. Ακούω τις σκέψεις του” (sic).
    Επί της ουσίας τώρα η εταιρεία βρήκε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συνδεθεί με το κινηματογραφικό κοινό και να κάνει το προϊόν της πολύ πιο ελκυστικό στους fans που δεν θα έλεγαν όχι να “μπουν” στο εσωτερικό της έπαυλης που προστάτεψε τους X-Men από τον έξω κόσμο μέχρι να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους. Στην πορεία φυσικά μπορεί να δουν κάποιο άλλο σπίτι που φέρνει πιο πολύ σε X-Men αρχιτεκτονική και να πείσουν τους γονείς τους να μετακομίσουν!
    Μέχρι τις 27 Μαίου και την προβολή της ταινίας, η Coldwell Banker έχει ετοιμάσει κι άλλο promotion ενώ από την άλλη η Twentieth Century Fox θα πουσάρει το υλικό της εταιρείας μέσα από τα social media.
    Όσο για την ταινία τα ξέρετε. Είμαστε όλοι έτοιμοι να γνωρίσουμε τον τρομακτικό Apocalypse, τον γεννημένο στην Αρχαία Αίγυπτο πρώτιστο mutant που είναι 100 ετών και ανίκητος, ο ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των XMen της Marvel

    https://www.youtube.com/watch?v=T3N1JpqpnQU
    https://www.youtube.com/watch?v=lV6Kh6MXtS4
    https://www.youtube.com/watch?v=BrgbD0XMxDM

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles