18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ουπς… Η ομάδα του Xbox τουιτάρει από… Android

    Συνήθως αναφερόμαστε σε γκάφες διασημοτήτων, που τουιτάρουν από “ανταγωνιστικές” συσκευές από αυτές τις οποίες διαφημίζουν (όπως π.χ. η Oprah η οποία είχε γράψει στο twitter πόσο καταπληκτικό είναι το Microsoft Surface από ένα… iPad ή η Alicia Keys η οποία είχε τουιτάρει από iPhone ενώ είχε συνεργασία με την Blackberry), τώρα όμως κάτι παρόμοιο έρχεται από μία εταιρεία και συγκεκριμένα τη… Microsoft και το Xbox team της.

    Η ομάδα πίσω από το λογαριασμό twitter του Xbox φαίνεται ότι χρησιμοποίησε ένα… Android smarphone για μερικά από τα τελευταία της tweets σχετικά με το τουρνουά Madden Bowl.

    Xbox-twitter-Android

    Πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις του account προέρχονται από το social media service Sprinklr, κάτι που σημαίνει ότι τα tweets προέρχονται μάλλον από κάποιον υπάλληλο της εταιρείας και το… προσωπικό του τηλέφωνο.

    Φυσικά, λίγοι είναι οι clients του twitter που υποστηρίζουν αναφορά στο …είδος της συσκευής από την οποία πραγματοποιείται κάθε tweet, αλλά, σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν εμπόδισε την “γκάφα” του υπαλλήλου της Microsoft να γίνει “πρώτο θέμα”. Μα κι αυτός, ένα Windows Phone δεν μπορούσε να αγοράσει; Αν και εδώ που τα λέμε, την εποχή που οι φήμες θέλουν ακόμη και τη… Nokia να ετοιμάζει Android phone, είναι λιγάκι περισσότερο δικαιολογημένος.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles