17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi CEO: Επιβεβαιώνει ότι το Mi Note 2 βρίσκεται σε διαδικασία μαζικής παραγωγής

    Ο CEO της Xiaomi, δήλωσε πρόσφατα στη σελίδα του στο Weibo ότι το πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi Note 2, βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της μαζικής παραγωγής και αναμένεται να καταφθάσει στα μέσα Νοεμβρίου σε δυο διαφορετικές εκδόσεις. Η μια έκδοση της συσκευής θα φέρει οθόνη που θα είναι κυρτή και στις δυο πλευρές και η ανάλυσή της θα διαμορφώνεται στα 1440 x 2560 pixels. Η άλλη έκδοση της συσκευής θα καταφθάσει με οθόνη διαγωνίου 5,15 ιντσών και ανάλυσης 1080 x 1920 pixels.

    mi-note-2

    Και τα δυο μοντέλα θα εξοπλίζονται με Snapdragon 821 chipset με τετραπύρηνο CPU και Adreno 530 GPU. Να αναφερθεί, ότι η μια έκδοση θα περιλαμβάνει 4GB RAM και 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και η άλλη 6GB RAM και 256GB ROM. Ωστόσο απομένει ακόμη αρκετό διάστημα μέχρι την επίσημη παρουσίαση των συσκευών, περίπου πέντε με έξι εβδομάδες, οπότε σίγουρα θα διαρρεύσουν και άλλες πληροφορίες, αν και δημοσιεύσεις σαν και αυτή του CEO, έχουν, όπως είναι φυσικό, μεγαλύτερη βαρύτητα.

    Να αναφερθεί, κλείνοντας, ότι το σύστημα διπλού φακού δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα υλοποίηση της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται ότι μια έκδοση της συσκευής θα περιλαμβάνει σύστημα διπλού φακού με αισθητήρα ανάλυσης των 12 MP. Αντιστοίχως, η άλλη έκδοση θα έρθει με απλή κάμερα που θα περιλαμβάνει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles