16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Mi Pad 2. Ελαφρύτερο, λεπτότερο και με CPU Intel inside!

    Η Xiaomi εκτός από το εξαιρετικά φιλόδοξο Redmi Note 3, παρουσίασε επίσης την updated version του Mi Pad, με την δεύτερη έκδοση του γνωστού tablet της να είναι εμφανώς πιο βελτιωμένη. Συγκεκριμένα, το Mi Pad 2 εντυπωσιάζει με την εμφάνιση του, καθώς διαθέτει σώμα από αλουμίνιο, είναι ελαφρύτερο (322 γραμμάρια) και λεπτότερο (πάχος στα 6.95mm) σε σύγκριση με τον προκάτοχο του (360 γρ. και 8.5mm αντίστοιχα).

    Xiaomi Mi Pad 2

    Όπως έγινε γνωστό στο πλαίσιο του ειδικού event που οργάνωσε η Xiaomi, το Mi Pad 2 βασίζεται στο νέο energy-efficient 64-bit επεξεργαστή της Intel, Atom X5-Z8500, o οποίος μάλιστα συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM. Ο εν λόγω επεξεργαστής ουσιαστικά αντικαθιστά τον Tegra K1 της Nvidia που υπήρχε στο εσωτερικό του προηγούμενου μοντέλου. Επιπλέον, η νέα πρόταση του γνωστού Κινέζου κατασκευαστή διαθέτει display στις 7.9 ίντσες (2048×1536 pixels), κύρια κάμερα στα 8MP και μπροστινή κάμερα για selfies και video calls στα 5MP, ενώ επιπλέον διαθέτει μπαταρία στα 6190mAh (είναι χαμηλότερη σε σύγκριση με τα 6700mAh του προκατόχου του). Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της Xiaomi, το Mi Pad 2 θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά χρώματα (dark gray και champagne gold), θα διαθέτει USB Type-C και το μοντέλο με 16GB θα στοιχίζει περίπου 156$, ενώ η έκδοση με τα 64GB storage θα κυκλοφορήσει στην κινεζική αγορά με τιμή στα 203$.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles