16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Mi2S. Το κινητό που κερδίζει το Galaxy S4 στα benchmarks

    Η κινεζική εταιρεία απασχολεί το διεθνή τύπο εδώ και καιρό, με τελευταία επιτυχημένη πρότασή της το Xiaomi Mi2, το οποίο, μάλιστα, ο Γιώργος Ιωσηφίδης του digitallife.gr είχε δει στη Βαρκελώνη και μας είχε μεταφέρει ένα hands-on video.

    Xiaomi Mi2S

    Τώρα, παρουσιάζει την αναβαθισμένη έκδοσή του, το Xiaomi Mi2S, με επεξεργαστή Snapdragon 600 που “τρέχει” στο 1.7GHz και, όπως δείχνουν οι μετρήσεις της εταιρείας και σας μεταφέρουμε από το GSM Arena, ξεπερνάει στα benchmarks ακόμη και το Samsung Galaxy S4!

    xiaomi-mi2s-benchmarks

    Οι μετρήσεις είναι εντυπωσιακές και, αν τις συνδυάσει κανείς με το γεγονός ότι η συσκευή είναι σημαντικά πιο οικονομική από τις “ναυαρχίδες” των μεγάλων κατασκευαστών της αγοράς (στην Κίνα όπου κυκλοφορεί βέβαια), αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για μία συμφέρουσα επιλογή για τους Ασιάτες καταναλωτές.

    Το Xiaomi Mi2S θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με 16GB εσωτερικής μνήμης και κάμερα 8MP που θα κοστίζει (αν κάνουμε τη μετατροπή στο νόμισμά μας) 250 ευρώ και μία με 32GB εσωτερικού χώρου και κάμερα 13MP στα 280 ευρώ.

    Έχει ακόμη οθόνη 4,3 ιντσών IPS με ανάλυση 720p2GB RAM, Android 4.1 με custom UI, ενώ περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη σελίδα της κινεζικής εταιρείας εδώ.

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles