19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Xiaomi “αναβάλλει” την επέκταση σε πολλές αγορές!

    Και ενώ τα νέα από Samsung και Sony είναι μάλλον ενθαρρυντικά για επεκτεινόμενους κατασκευαστές όπως η Xiaomi, η ίδια η κινέζικη εταιρεία ξαφνικά…κόβει ταχύτητα!

    Xiaomi Mi4-04

    H Xiaomi είχε προαναγγείλει την επέκτασή της στις αγορές των: Βραζιλίας, Μεξικού, Μαλαισίας, Φιλιππίνων, Ινδονησίας, Ταϊλάνδης, Βιετνάμ και Τουρκίας, για το 2014, ωστόσο δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής και τα νέα πλάνας της δείχνουν πως σίγουρα δε θα το πετύχει αυτό εντός τους έτους. Ο Hugo Barra, αντιπρόεδρος της Xiaomi, δήλωσε πως η εταιρεία θέλει να προχωρήσει με αργά και σταθερά βήματα, εισερχόμενη σε νέες αγορές αφού ολοκληρώσει την επέκτασή της στις προηγούμενες, αφού δηλαδή κάνει διαθέσιμη όλη τη γκάμα της και εδραιωθεί σε αυτές.

    Τα παραπάνω φυσικά και έχουν μια λογική, καθώς η Xiaomi ήδη δείχνει τρομακτικό ρυθμό ανάπτυξης και πάντα υπάρχει κίνδυνος σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν οι εργασίες της επιχείρησης γιγαντώνονται απότομα, αν δεν είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των αγορών. Άλλωστε, ήδη έχει ισχυρή παρουσία στην Κίνα και την Ινδία, δύο από τα δυνατά “χαρτιά” αυτή τη στιγμή, έτσι ο επόμενος στόχος είναι η Βραζιλία, για το 2015, ενώ θα ακολουθήσουν Ταϊλάνδη, Ρωσία, Μεξικό και Τουρκία. Ελπίζουμε σύντομα και η Ελλάδα…

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles