11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Xiaomi! Οι πωλήσεις των Redmi 2 και Redmi 2A ξεπερνούν τα 13 εκατομμύρια!

    H Xiaomi έχει πλέον καταφέρει να εδραιωθεί στις συνειδήσεις του καταναλωτικού κοινού ως η εταιρεία που γνωρίζει όσο καμία άλλη τη  χρυσή τομή ανάμεσα στην οικονομία και στις επιδόσεις. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την εξαιρετική πορεία που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής, κατακτώντας ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της κινεζικής αγοράς, η οποία ως γνωστόν είναι η πολυπληθέστερη στον κόσμο. Πρόσφατα η “Apple της Κίνας” κατέγραψε μία ακόμη εμπορική επιτυχία στο ενεργητικό της, καθώς τα οικονομικά low-range Redmi 2 και Redmi 2A κατάφεραν να ξεπεράσουν τις 13 εκατομμύρια πωλήσεις.

    Redmi_2-10

    Ο συγκεκριμένος αριθμός επετεύχθη μέσα σε ένα χρονικό διάστημα της τάξεως των 5 μηνών και ο CEO της Xiaomi, Lei Jun δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του όταν ανέβασε τη σχετική είδηση στο Weibo. Το Redmi είναι το έκτο μοντέλο στην ιστορία της Xiaomi που ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις (τα προηγούμενα ήταν τα Xiaomi Mi 2, Xiaomi Mi 3, Xiaomi Mi 4, Redmi 1S και Redmi Note). Είναι γνωστό ότι στην κινεζική αγορά η Xiaomi πλέον κοιτάζει στα μάτια την Apple, όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα παράγοντες της κινεζικής αγοράς, η Xiaomi υπολείπεται μόλις  1% σε σύγκριση με την αμερικανική εταιρεία. Για να κατανοήσετε το μέγεθος της δυναμικής της, η Xiaomi την εβδομάδα που μας πέρασε αποφάσισε να προχωρήσει στη μείωση της τιμής του Redmi 2A κατά 20% (κατεβάζοντας τη τιμή του από τα 100 στα 80 δολάρια περίπου). Αυτή η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα οι κινέζοι αγοραστές να ξετρελαθούν, καθώς μέσα σε λίγες ώρες από την ανακοίνωση της μείωσης της τιμής, αγοράστηκαν 200.000 μονάδες, ενώ μάλιστα μέχρι το τέλος της ημέρας ο συγκεκριμένος αριθμός κατάφερε να φτάσει αισίως στα 300.000 smartphones!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles