23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκαλυπτήρια για το ultra οικονομικό high-end Xiaomi Mi 4i!

    Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα σε ένα event που έλαβε χώρα στην Ινδία μία νέα “κομμένη έκδοση” της ναυαρχίδας της Mi 4, η οποία φέρει την ονομασία Xiaomi Mi 4i. Το γράμμα i παραπέμπει στην λέξει India, η οπoία πρόκειται για τη χώρα που θα λανσαριστεί σε πρώτη φάση το νέο Mi 4. O Hugo Barra πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της νέας συσκευής σε ένα νέο λαμπερό event που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δελχί και η φιλοσοφία που δείχνει να ακολουθεί η Xiaomi με την περίπτωση του Mi 4i είναι ότι η κινεζική εταιρεία επιχειρεί να βαδίσει πάνω στη φιλοσοφία του πιο νεανικού iPhone 5c.

    Mi-4i-official-images 1

    Τα trendy χρώματα και το πλαστικό είναι αυτά που κυριαρχούν, χωρίς όμως να υπάρχει διαφορά στο design της συσκευής σε σύγκριση με τον μεγάλο του αδελφό. Παρόλα αυτά, όπως επιβεβαίωσαν οι υπεύθυνοι της Xiaomi η νέα αυτή έκδοση της ναυαρχίδας τους αναμένεται να είναι 12% πιο λεπτή και 13% ελαφρότερη από το αρχικό μοντέλο. Το Mi 4i αναμένεται να βασίζεται στο MIUI 6 user interface, το οποίο θα τρέχει πάνω στο Android Lollipop 5.0, θα διαθέτει 5 ιντσών οθόνη κατασκευασμένη από την Sharp (με ανάλυση 1080×1920 pixels – Full HD OGS IPS display) και στα ενδότερα του θα βρίσκεται ένας 64-bit Qualcomm Snapdragon 615 (στο αρχικό Mi 4 υπήρχε ένας Snapdragon 801) μαζί με 2GB μνήμης RAM και 16GB storage.

    Mi-4i-official-images 2

    Όσον τις φωτογραφικές δυνατότητες του Mi 4i εδώ η Xiaomi αναμένεται να χρησιμοποιήσει κύριο αισθητήρα στα 13 MP με dual LED Flash και μπροστινή selfie cam με 5 MP, με την κινεζική εταιρεία να προτιμάει την Sony και την Samsung για τους camera sensors της. Ένας τομέας που έχει προσεχθεί ιδιαίτερα έχει να κάνει με την χωρητικότητα της μπαταρίας του (3120mAh), όπου είναι 38% μεγαλύτερη από αντίστοιχες ναυαρχίδες ίδιου μεγέθους και παράλληλα έχει μειωθεί αισθητά το μέγεθος της σε σύγκριση με το αρχικό Mi 4. Επιπλέον, με το νέο φορτιστή που έχει ετοιμάσει η Xiaomi, η νέα cut έκδοση του Mi 4 μπορεί να φορτιστεί το 40% σε περίπου μία ώρα.

    Mi-4i-official-images 3

    To Mi 4i θα κυκλοφορήσει σε 5 χρώματα (μαύρο, άσπρο, κόκκινο, cyan και ροζ) και αναμένεται να στοιχίζει περίπου στα 205$! Το Mi 4i θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Απριλίου και με την τιμή και τις δυνατότητες που προσφέρει μάλλον έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη best-seller!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles