22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Xiaomi σαρώνει πουλώντας περισσότερες από 34.7 εκατ. συσκευές μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015!

    H Xiaomi είναι αυτή τη στιγμή από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες παγκοσμίως και σίγουρα μόνο τυχαίος δεν είναι ο χαρακτηρισμός που της έχουν αποδώσει, αποκαλώντας την ως την “Apple της Κίνας“. H τεράστια επιτυχία της αποτυπώνεται και στις πωλήσεις της, καθώς όπως έγινε γνωστό από τον CEO της, Lei Jun, έχουν πουληθεί περισσότερες από 34.7 εκατομμύρια συσκευές μέσα μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2015.

    Xiaomi

    Η ίδια η Xiaomi έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς εκτιμάει ότι θα καταφέρει να πουλήσει περισσότερες από 80 με 100 εκατομμύρια συσκευές μέσα στους επόμενους μήνες που απομένουν. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, καθώς θα πρέπει να πουλήσει 45.3 με 63.3 εκατομμύρια συσκευές από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Αυτό βέβαια που λογικά θα βοηθήσει ώστε οι πωλήσεις να εκτοξευτούν είναι η επερχόμενη έλευση του Xiaomi Mi5, το οποίο αναμένεται να τροφοδοτείται από ένα Snapdragon 820 SoC, θα έχει οθόνη στις 5.3 ίντσες με ανάλυση 1440×2560 pixels, μαζί με 4GB μνήμης RAM, κάμερες στα 16 MP (κύρια) κα 6 MP (selfie), Android 5.1.1, αποθηκευτικό χώρο στα 16GB, αλλά και μπαταρία στα 3.030mAh. Εκτός από το Xiaomi Mi 5, φημολογείται ότι η κινεζική εταιρεία θα ρίξει ακόμη στην αγορά μία premium version του Mi 5, όπως επίσης το Xiaomi Redmi Note 2, σε μία προσπάθεια να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Αναμφίβολα, η Xiaomi έχει πολύ δρόμο να διανύσει μπροστά της και να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό, όμως κάτι μας λέει ότι θα τα καταφέρει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles