19.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Yeelight: ο «έξυπνος» λαμπτήρας για να φτιάχνετε «ατμόσφαιρα» στο σπίτι

    Όχι, δεν κάνετε λάθος, ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών στον κόσμο (η Xiaomi βρε) εκτός από smartphones, tablets, power banks και ακουστικά κατασκευάζει πλέον και «έξυπνα» οικιακά gadget όπως το Yeelight, μία λάμπα υπνοδωματίου που υπόσχεται να φτιάξει ό,τι «ατμόσφαιρα» επιθυμείτε, με τη βοήθεια του κινητού σας φυσικά.

    screen-shot-2016-03-05-at-7-16-54-pm-640x0

    Το Xiaomi Yeelight κοστίζει 70$ περίπου – σύμφωνα με την Xiaomi- και αποτελείται από μία μεταλλική κυλινδρική βάση και έναν LED λαπτήρα 9 ιντσών σε ύψος, που μπορεί να φωτίζει τον χώρο σε πληθώρα χρωμάτων και ποικιλία έντασης φωτός ανάλογα με τα γούστα σας. Βασίζεται στην Bluetooth 4.1 τεχνολογία για τη σύνδεση με το smartphone σας και με τη βοήθειά του μπορείτε να ελέγχετε κάθε τι, όπως το χρώμα, την ένταση του φωτός, το πότε θα σβήνει/ανάβει, πως θα γίνεται αυτό κ.α.

    Το LED που διαθέτει έχει μέγιστη φωτεινότητα 300 lumens, που μεταφράζεται πρακτικά σε αυτή μεταξύ ενός σπίρτου (ελάχιστη) και μιας λάμπας φθορισμού (μέγιστη), ενώ μπορεί να απεικονίσει έως και 16 εκατομμύρια χρωματικές αποχρώσεις. Διαθέτει ένα On/Off πλήκτρο στην κορυφή ενώ με ένα άγγιγμα μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και χειροκίνητα (αν δεν έχετε διαθέσιμο το κινητό). Διαθέτει επιλογή για τυχαία απεικόνιση χρωμάτων, ενώ παρά το γεγονός οτι μέχρι στιγμής διατίθεται στην Κίνα, η Xiaomi σκοπεύει να το φέρει και στις ΗΠΑ μέχρι το καλοκαίρι.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles