22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Xperia M2 Aqua. Το νέο αδιάβροχο smartphone της Sony!

    H Sony ανακοίνωσε το Xperia M2 Aqua, μία επανασχεδιασμένη έκδοση του Xperia M2, με κύριο χαρακτηριστικό το ότι είναι πλήρως αδιάβροχη. Παρουσιάζοντας ένα ενδιαφέρον promo video για το Xperia M2 Aqua, η Sony φανερώνει τις εξελιγμένες waterproof δυνατότητες του εν λόγω smartphone, όπου ουσιαστικά προκαλεί τους χρήστες να τραβήξουν υποβρύχιες φωτογραφίες και να παρακολουθήσουν video κάτω από το νερό (!) χρησιμοποιώντας το αναβαθμισμένο Xperia M2!

    xperia-m2-aqua-water-970x548-c

    Το Aqua έρχεται με πιστοποίηση IP68 που το καθιστά πλήρως ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, ωστόσο σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών δεν εμφανίζει ιδιαίτερες διαφορές με την προηγούμενη έκδοση του Μ2. Συγκεκριμένα η οθόνη του διαθέτει διαγώνιο 4.8 ιντσών με ανάλυση 960×540 pixels, ενώ στην καρδιά του χτυπάει ένας Snapdragon 400 που τρέχει στα 1.2 GHz. O επεξεργαστής συνοδεύεται από 1GB μνήμης RAM με τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο να ανέρχεται στα 8GB (οι χρήστες μπορούν εάν το θελήσουν να τον αυξήσουν έως τα 32GB με τη χρήση καρτών MicroSD). Επιπλέον, το Aqua τρέχει λειτουργικό Android 4.4 KitKat, ενώ παράλληλα είναι συμβατό με Smartband της Sony και προσφέρει NFC δυνατότητες. Εάν τώρα σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να τραβήξετε υποβρύχιες (αλλά και normal) φωτογραφίες, το M2 Aqua διαθέτει κύριο αισθητήρα κάμερας στα 8 Megapixel με σένσορα τεχνολογίας Exmor RS, καθώς επίσης και εμπρόσθια κάμερα στo 1.1 MP.

    xperia-m2-aqua-underwater-970x548-c

    xperia-m2-aqua-top-close-water-970x548-c

    To Sony Xperia M2 Aqua αναμένεται να κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες του 2014 στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής, αν και μέχρι στιγμής η Sony δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα αναφορικά με την τιμή του. Μία γεύση από τις (αδιάβροχες) δυνατότητες του μπορείτε να πάρετε από το promo video που ακολουθεί…  

    http://youtu.be/f3Kc4jiFEtI

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles