22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Χρήστης του eBay πληρώνει 8.000 ευρώ για συλλεκτικό iPad 1 με δύο dock ports!

    Ένας -προφανώς ενθουσιώδης- συλλέκτης προϊόντων Apple ξόδεψε περισσότερα από 8.000 ευρώ στο eBay, ώστε να αποκτήσει ένα iPad πρώτης γενιάς, στο οποίο, μάλιστα, δε… λειτουργεί η οθόνη αφής.

    Γιατί, όμως, έδωσε τόσα χρήματα για ένα απλό… iPad; Η απάντηση βρίσκεται σε μία… ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης συσκευής, την οποία δε θα βρείτε σε κανένα άλλο iPad. Διαθέτει δύο υποδοχές σύνδεσης -μία στο κάτω μέρος και μία στο πλάι- κάτι το οποίο συνεπάγεται ότι μπορείτε να συνδέσετε περιφερειακά σε δύο διαφορετικές πλευρές του.

    Εδώ και καιρό, κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Steve Jobs είχε πειραματιστεί με την ιδέα ενός iPad με double connector – το οποίο εμφανίζει ως κύριο πλεονέκτημα το ότι μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τη συσκευή με αξεσουάρ σε όρθια θέση – π.χ. συνδέοντας ένα πληκτρολόγιο. Έτσι, όταν η prototype αυτή συσκευή εμφανίστηκε στο eBay τράβηξε το ενδιαφέρον των αγοραστών, έχοντας συνολικά 23 προσφορές, με τελικό νικητή αυτόν που πλήρωσε πάνω από 8.000 ευρώ για να την κάνει δική του.

    Ο πωλητής της συσκευής aaps69 δήλωσε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σπάνιο iPad, το οποίο είναι, φυσικά, prototype και διαθέτει 16GB χωρητικότητα, ενώ διαφοροποιείται και ως προς το software, ενσωματώνοντας μία δοκιμαστική σουίτα της Apple που ονομάζεται “SwitchBoard” και χρησιμοποιείται για το έλεγχο της λειτουργικότητας των συσκευών. Ο ίδιος δηλώνει ότι το iPad είναι “πλήρως λειτουργικό”, πέρα από την οθόνη αφής του, ενώ όλα τα μέρη του είναι γνήσια ανταλλακτικά, πέρα από την μπαταρία η οποία έχει αντικατασταθεί.

    Όσο για το τι θα κάνει ο αγοραστής το ιδιαίτερο αυτό iPad, χμμ… συλλέκτης είναι, οπότε δεν αναρωτιόμαστε. Θα μπορούσε, πάντως, να αποτελέσει μία καλή επένδυση γι’ αυτόν και, αρκετά χρόνια αργότερα, θα μπορούσε να βρει μία θέση σε ένα μουσείο τεχνολογίας…

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles