16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο YIFY αποσύρεται από τα torrents! Αντίο μεγάλε…

    Το όνομα YIFY είναι πάρα πολύ δημοφιλές στην κοινότητα των torrents και συγκεκριμένα είναι συνδεδεμένο με τις πειρατικές ταινίες. Ο YIFY ξεκίνησε να ανεβάζει ταινίες το 2010 από ένα laptop 10 ετών και αυτό που τον ξεχώρισε από τους υπόλοιπους uploaders είναι η αξιοσέβαστη ποιότητα ταινιών σε πολύ μικρό μέγεθος. Πώς το κατάφερε αυτό; Μέσα από επανακωδικοποίηση των ταινιών, κάνοντας χρήση του λογισμικού x264 και χρησιμοποιώντας τα codecs H.264/MPEG-4, αρχικά σε .mkv και ύστερα σε .mp4.

    yifi into yts torrents

    Τέσσερα περίπου χρόνια στην κοινότητα των torrents και δυόμιση χρόνια στο www.yify-torrents.com, ο YIFY αγαπήθηκε από πολλούς χρήστες και έφτασε να προβληθεί μέχρι και στο TorrentFreak. Ήρθε, όμως, η ώρα για την απόσυρση του από το χώρο και την ενασχόληση του με κάτι διαφορετικό.

    Τι θα απογίνουν τα torrents; Το site yify-torrents.com μετονομάστηκε πλέον σε yts.re και με την απόσυρση του YIFY το uploading αναλαμβάνει, πλέον, ο χρήστης OTTO και τη διαχείριση του site ο χρήστης Seraph. Οι ταινίες YIFY θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να κυκλοφορούν με την ίδια ονομασία και την ίδια ποιότητα, απλώς από διαφορετική ομάδα. Για όσους απλώς κατεβάζουν ταινίες μέσω torrents από sites όπως τα PublicHD, KickassTorrents, 1337x, The Pirate Bay και ExtraTorrent, δε θα καταλάβουν καμία διαφορά.

    Αντίο μεγάλε και καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνεις!

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles