19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Υο! To mobile app που φέρνει την απλότητα σε άλλα… επίπεδα

    Απλότητα και εξειδίκευση… Το concept που ακολουθούν διάφορα apps, τα οποία μπορείτε να βρείτε στα stores των λειτουργικών, άλλοτε με περισσότερη επιτυχία και άλλοτε με… λιγότερη. Η ακόλουθη εφαρμογή, ωστόσο, ίσως και να το παρακάνει, με το πόσο… απλή μπορεί να γίνει. Κι αυτό γιατί η μόνη της λειτουργία είναι ότι μπορεί να σας επιτρέψει να ανταλλάσσετε με τους φίλους σας ένα απλό “Yo”.

    Yo-App

    Ναι, διαβάσατε καλά. Είναι η εφαρμογή “Yo”, ο δημιουργός της την έφτιαξε σε 8 μόλις ώρες και είναι διαθέσιμη για iPhone και Android. Το μόνο που σας επιτρέπει είναι να επικοινωνείτε με τους κολλητούς σας (ή όποιον άλλον θέλετε) μέσω… “Yo”, κάνοντας απλά εγγραφή με ένα username στην υπηρεσία. Αυτό μπορείτε να το κάνετε όλη την ημέρα, πατώντας ένα button της εφαρμογής. Όπως, μάλιστα, λέει ο developer της, Or Arbel, τη δημιούργησε όταν το πρώην αφεντικό του στην εταιρεία Mobii του ζήτησε “μία εφαρμογή για να μπορεί να καλεί τη γραμματέα του χωρίς κάθε φορά να χρειάζεται να αποστείλει μήνυμα ή να την πάρει τηλέφωνο”.

    yo-app-2

    Το “Yo” app είναι διαθέσιμο (δωρεάν φυσικά) για iPhone και Android για όσους το βρίσκουν, κατά κάποιο τρόπο, χρήσιμο. Yo!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles