19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέο, ανανεωμένο YouTube mobile app

    Με νέα, ανανεωμένη εμφάνιση, η εφαρμογή του YouTube για mobile συσκευές αλλάζει και γίνεται περισσότερο user friendly. Το update της εφαρμογής είναι διαθέσιμο για Android συσκευές και αναμένεται σύντομα και για iOS.

    Τρία νέα tabs προστίθενται στο YouTube:

    Home: μέσα από αυτό το tab, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει τα βίντεο που επιθυμεί, ενώ του παρουσιάζονται και recommendations τόσο σε videos όσο και σε playlists, με βάση το ιστορικό αναζήτησής του.

    Home

    Subscriptions: στην συγκεκριμένη καρτέλα, θα εμφανίζονται όλα τα νέα βίντεο από εκείνα τα κανάλια που ο κάθε χρήστης έχει κάνει subscription. Επιπλέον, προκειμένου να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα βίντεο των αγαπημένων σας καναλιών, μπορείτε να επιλέξετε το εικονίδιο της καμπάνας για να σας έρχεται η σχετική ειδοποίηση κάθε φορά που ένα νέο βίντεο έχει δημοσιευθεί.

    Subscriptions

    Account: εδώ οι χρήστες μπορούν να δουν τις playlists τους, το ιστορικό παρακολούθησης βίντεο καθώς και όλα εκείνα τα βίντεο που έχουν ανεβάσει οι ίδιοι στο YouTube.

    Account

    Μέσα από την ενημερωμένη εφαρμογή, είναι δυνατή και η full-screen προβολή απλά με ένα πάτημα στην οθόνη. Επιπλέον, προστέθηκαν νέα creation tools ώστε οι χρήστες να μπορούν να…εκδηλώσουν τον καλλιτεχνικό τους εαυτό.

    Video-Edit

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles