20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    YouTube Music Key. Πρεμιέρα για τη νέα μουσική υπηρεσία σε beta

    Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο όπου ακούγαμε φήμες για νέα μουσική υπηρεσία, το Youtube αποκάλυψε λεπτομέρειες γι’ αυτήν. Η Youtube Music Key service περιλαμβάνει, πρακτικά, δύο μέρη: ένα free και ένα με συνδρομή.

    YouTube Music Key

    Το πρώτο επιτρέπει πλέον σε χρήστες web, Android και iOS να έχουν πρόσβαση σε ένα νέο music hub στο Youtube, όπου θα βρίσκουν λίστες αναπαραγωγής, recommendations, trendings songs & artists ή απλά ένα γρήγορο τρόπο να έχουν πρόσβαση στο κομμάτι που ακούν συνέχεια. Τις επόμενες ημέρες, η υπηρεσία θα συμπεριλάβει και τη δυνατότητα να ψάχνετε και να αναπαράγετε ανάμεσα σε ολόκληρη τη δισκογραφία ενός καλλιτέχνη ή full albums. Το free part της υπηρεσίας είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, άμεσα.

    US desktop

    Το δεύτερο μέρος αποτελεί την paid service για την οποία τόσα είχαμε ακούσει, και λανσάρεται, προς το παρόν, σε beta version σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Φινλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Με κόστος 7.99 δολάρια ανά μήνα (τιμή έκπτωσης από τα 9.99 δολάρια ανά μήνα που θα κοστίζει αργότερα) προσφέρει αναπαραγωγή κομματιών χωρίς διαφημίσεις, τη δυνατότητα να ακούτε μουσική στο background (πολύ χρήσιμο για mobile users), offline μουσική, endless playlists και, το πιο σημαντικό, την πρόσβαση στην πλήρη Google Play Music Library με πάνω από 30 εκατομμύρια κομμάτια. Προς το παρόν, η υπηρεσία λειτουργεί με προσκλήσεις και, αν λάβετε μία, μπορείτε να τη δοκιμάσετε για έξι μήνες δωρεάν.

    Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles