16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    YouTube: Υποδεχτείτε τα κανάλια επί μηνιαία πληρωμή

    Οι φήμες είχαν φουντώσει εδώ και αρκετό καιρό και ήθελαν το YouTube να ετοιμάζει προνομιούχα κανάλια, προσβάσιμα μέσω μηνιαίας συνδρομής των χρηστών. Σήμερα, το YouTube επιβεβαίωσε τις φήμες και ανακοίνωσε «νέους τρόπους για υποστήριξη εξαιρετικού περιεχομένου».

    YouTube paid channels

    Κανάλια επί πληρωμή λοιπόν. Ένα πιλοτικό πρόγραμμα για λίγους ξεκινά από σήμερα και αφορά μονάχα συνεργάτες του YouTube. Αυτοί δημιουργούν (ή μετατρέπουν) κανάλια, τα οποία προσφέρουν βίντεο μέσω ελάχιστης μηνιαίας συνδρομής της τάξης των 0,99 δολαρίων και σε περιπτώσεις φτάνει τα 4,99 δολάρια.

    Κάθε κανάλι επί πληρωμή προσφέρει μία δοκιμαστική περίοδο στο χρήστη των 14 ημερών, κατά την οποία ο χρήστης έχει πρόσβαση στα βίντεο του καναλιού για να πειστεί να συνδράμει σε αυτό. Επίσης, υπάρχουν και ειδικές προσφορές. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα κανάλια επί πληρωμή.

    YouTube paid channels

    Κάθε χρήστης ο οποίος επιλέγει να συνδράμει σε ένα κανάλι, μπορεί να δει τα βίντεο σε υπολογιστή, smartphone, tablet και τηλεόραση. Σύντομα αναμένονται περισσότερες συσκευές. Λογικά η συνδρομή συνδέεται με το YouTube λογαριασμό του κάθε χρήστη και όχι με κάποια συσκευή, κάτι που μένει να το επιβεβαιώσουμε.

    Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, στην Ελλάδα δε μπορούμε ακόμη να ενεργοποιήσουμε κάποια συνδρομή σε κανάλι επί πληρωμή. Είναι νωρίς ακόμη, αλλά το αναμένουμε στο μέλλον.

    Αν κάποιος χρήστης του YouTube ενδιαφέρεται να ανοίξει κανάλι επί πληρωμή, το YouTube προσφέρει μία φόρμα ενδιαφέροντος. Οι πιθανότητες βέβαια δεν είναι και πολλές, καθώς το YouTube τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στοχεύει σε μεγάλα κανάλια.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles