24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Youtube Red. Πρεμιέρα για τη συνδρομητική -χωρίς διαφημίσεις και με offline content- υπηρεσία της Google

    Η πολυαναμενόμενη συνδρομητική υπηρεσία video της Google και του Youtube έκανε πρεμιέρα σήμερα σε event στο Los Angeles, στο οποίο αποκαλύφθηκε το Youtube Red. 

    Youtube Red

    Με συνδρομή 9,99 δολάρια το μήνα, προσφέρει Youtube χωρίς διαφημίσεις, αλλά και τη δυνατότητα να σώσετε το περιεχόμενο για προβολή offline αργότερα. Το Youtube Red συμπεριλαμβάνει ακόμη την επιλογή Youtube Music (πρώην Youtube Music Key), με πλήρη συνδρομή στο Google Play Music. Επιπλέον, συνεργάζεται με την υπηρεσία Youtube Gaming, όπως επίσης και με το νέο Youtube Kids section.

    Το Youtube Red θα λειτουργεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (iOS, Android ή web, αλλά και “οπουδήποτε αλλού μπορείτε να συνδεθείτε με το Youtube”, όπως αναφέρει η εταιρεία).

    Αξιοσημείωτη η παρουσία original περιεχομένου, με την Google να ανακοινώνει 10 νέα shows για το Youtube Red, μεταξύ των οποίων ένα με πρωταγωνιστή τον διάσημο Youtuber PewDiePie και ένα project από το CollegeHumor.

    Τα Youtube Red και Youtube Music θα είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ, με την πρεμιέρα της νέας υπηρεσίας να έχει προγραμματιστεί για τις 28 Οκτωβρίου, με ένα μήνα δωρεάν δοκιμή για τους χρήστες της. Σύντομα από την Google πιστεύουν ότι μπορούν να επεκτείνουν τη νέα υπηρεσία τους και σε άλλες αγορές, έως τότε απολαύστε την στο παρακάτω video.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles