20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το YouTube δοκιμάζει δημιουργία GIF εικόνων μέσα από τα βίντεο

    Αν και οι κινούμενες GIF εικόνες υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια, παραμένουν ακόμη δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται στο έπακρο σε διάφορα Social Media, όπως για παράδειγμα στα tumblr blogs, στο Google+, στο Twitter και σε άλλα. Υπάρχουν διάφορα sites ως πηγές για αναζήτηση GIF εικόνων, όμως γνωρίζουμε πως κανένα site δεν είναι πλήρες. Δε θα ήταν ωραίο να μπορείτε να δημιουργείτε τα δικά σας GIFs μέσα από τα YouTube βίντεο;

    Η ομάδα του YouTube ξεκίνησε τις δοκιμές για εύκολη και γρήγορη δημιουργία GIF εικόνων σε συγκεκριμένα κανάλια. Ένα από αυτά είναι και το Good Mythical Morning. Αν επισκεφθείτε οποιοδήποτε βίντεο του καναλιού, τότε έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε σκηνή βίντεο για να τη μετατρέψετε σε GIF.

    YouTube-tests-GIF-creator

    Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Ανοίγοντας ένα βίντεο του προηγούμενου καναλιού, μπορείτε πατώντας με σειρά τις επιλογές «Κοινή χρήση» και «GIF» κάτω από το βίντεο, να εμφανίσετε τις νέες επιλογές. Στη συνέχεια ορίζετε χρονικό σημείο έναρξης και λήξης του GIF, έχοντας υπόψιν ότι η ελάχιστη χρονική διαφορά είναι μισό δευτερόλεπτο (0:00.5) και η μέγιστη 6 δευτερόλεπτα (0:06.0). Τέλος, μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε κείμενο στο πάνω και/ή στο κάτω μέρος της κινούμενης εικόνας.

    Πατώντας την επιλογή «Δημιουργία GIF», το YouTube θα σας δώσει έναν σύνδεσμο για να χρησιμοποιήσετε το GIF όπου επιθυμείτε, καθώς επίσης και κώδικα html για ενσωμάτωση του σε κάποιο site.

    Η συγκεκριμένη λειτουργία βρίσκεται προς το παρόν σε στάδιο δοκιμών, όμως όλοι ελπίζουμε κάποια στιγμή να διατεθεί σε όλα τα βίντεο. Έως τότε, απ’ότι φαίνεται θα παραμείνουμε σε τρίτες υπηρεσίες όπως το GifYouTube.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles