21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ζητούνται άποικοι για τον Άρη. Πληροφορίες εντός

    Βαρεθήκατε τον πλανήτη Γη; Σας αρέσουν τα μακρινά ταξίδια; Θέλετε να γίνετε σταρ της τηλεόρασης; Τοτε σκεφτείτε πολύ σοβαρά να καταθέσετε το βιογραφικό σας στη Mars One, το μη κερδοσκοπικό σωματείο από την Ολλανδία που αναζητά υποψηφίους που θα εκπαιδευτούν ως αστροναύτες και θα αποικίσουν τον Κόκκινο Πλανήτη.

    Η πρώτη επιλογή υποψηφίων θα γίνει τώρα, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013 και εν τέλει, θα διαμορφωθούν 6 ομάδες των 4ων τουλάχιστον, με επιλογή που θα γίνει μέσω τηλεοπτικής ψηφοφορίας. Χωρίς να ξέρουμε ακριβώς ποιο τηλεοπτικό δίκτυο θα «στεγάσει» την εν λόγω παραγωγή, εκτός από αστροναύτης, ετοιμαστείτε και για μία έκδοση Big Brother για να διεκδικήσετε μία θέση στο διαστημόπλοιο.

    Η εκπαίδευσή σας θα κρατήσει 8 χρόνια ακριβώς και όσοι από εσάς κατορθώσετε να προκριθείτε στις 4μελής ομάδες, θα ξεκινήσετε το χωρίς επιστροφή ταξίδι σας στον Άρη, τον Σεπτέμβριο του 2022. Η εταιρεία Mars One θα ξεκινήσει να στέλνει υλικά και προμήθειες στον Κόκκινο πλανήτη, ήδη από τον Μάρτιο του 2016, προκειμένου να προετοιμάσει την φιλοξενία σας.

    Όσοι είστε άνω των 18 και δεν σας δένει τίποτα πια με τον πλανήτη Γη, μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ

    Πηγή: Wired

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles