21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Με το Zoottle συνδέεσαι σε WiFi δίκτυο μέσω ενός Social Media λογαριασμού!

    Όλα ξεκίνησαν από το Νεκτάριο Συλλιγαρδάκη και την προσπάθεια του για σύνδεση σε ασύρματο WiFi δίκτυο σε κατάστημα της αλυσίδας Starbuks. Μετά την ταλαιπωρία την οποία υπέστη και το χαμένο χρόνο έως ότου βρει τελικά τον κωδικό πρόσβασης, ο οποίος βρισκόταν στην απόδειξη πληρωμής την οποία ο ίδιος είχε πετάξει, ο Νεκτάριος σκέφτηκε μήπως υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος για ευκολότερη και γρηγορότερη σύνδεση σε ασύρματα WiFi δίκτυα. Τότε γεννήθηκε η ιδέα του Zoottle, ενός ελληνικού startup και router, με οφέλη τόσο για το χρήστη όσο και για τον επιχειρηματία.

    zoottle

    Από την πλευρά του χρήστη, δε χρειάζεται να ρωτήσει κανέναν και να ψάξει πουθενά, αφού μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε WiFi μέσω ενός Κοινωνικού Δικτύου (Facebook ή Twitter) ή μέσω email. Φυσικά, υπάρχει και ο παραδοσιακός τρόπος μέσω κωδικού πρόσβασης για κάποιον ο οποίος δεν επιθυμεί τους προηγούμενους τρόπους. Από την πλευρά του επιχειρηματία, μπορεί και γνωρίζει καλύτερα τους πελάτες του, μεγαλώνει τις online social κοινότητες του και τελικά επιβραβεύει τους πιστούς πελάτες του. Όλα αυτά, μέσα από τη συσκευή Zoottle.

    Το Social Media Life βρέθηκε στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση του Zoottle στο κτίριο του Found.ation και σας παρουσιάζει περισσότερες πληροφορίες οι οποίες αφορούν τόσο την πλευρά του χρήστη-πελάτη, όσο και την πλευρά του επιχειρηματία.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles