16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τι θα μας δείξει η ZTE στις 16 Σεπτεμβρίου;

    Οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphones και mobile συσκευών γενικότερα θα έχουν κάτι να παρουσιάσουν μέσα στις επόμενες μέρες, πλημμυρίζοντας μας (και εσάς) με πληροφορίες, όμως η ZTE τηρούσε σιγή ιχθύος…μέχρι τώρα!

    zte september 16

    Το αμερικάνικο σκέλος της ZTE (ZTE USA) δημοσίευσε ένα video στο Vine, το οποίο μας προϊδεάζει για ένα launch event στις 16 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη. Δε γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται, δε γνωρίζουμε αν θα είναι κάτι που θα κυκλοφορήσει μόνο στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, αλλα σύμφωνα με την ίδια θα είναι το “next hot thing”. 

    Πιθανότατα θα πρόκειται για κάποιο νέο smartphone, αν και μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρουσα η τακτική της ZTE να επιλέξει μια ημερομηνία στην οποία θα έχει “κοπάσει” κάπως η αναστάτωση από τις επικείμενες κυκλοφορίες στην IFA 2014. Το Digital Life θα βρεθεί, φυσικά, στην αχανή έκθεση και σε όλα τα μεγάλα launch events και θα σας μεταφέρει τα τεκταινόμενα με κάθε λεπτομέρεια!

    Μείνετε συντονισμένοι…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles